09 / 05 / 2024

Cemal Şapoğlu

Cemal Şapoğlu

Şapoğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şapoğlu, Cemal Şapoğlu ve Sinan Şapoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile hayata geçirildi

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çapoğlu ve İsmail Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azem Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Cemal Şapoğlu Haberi

Cemal Şapoğlu


Şapoğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şapoğlu, Cemal Şapoğlu ve Sinan Şapoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile hayata geçirildi. Şapoğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şapoğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Altıntaş Sokak,...