01 / 05 / 2024

Cemalettin Başsoy

Cemalettin Başsoy

75’nci Yıl Bulvarında aralıksız yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, geçen yıl 125 kilometre kaldırım, 120 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Öncelikle Halit Paşa mahallesinde yürütülen kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Başsoy daha sonra Ergenekon ile Bahçelievler mahallelerinde gerçekleştirilen kanalizasyon ve şehrin batısında yapımına başlanan yeni kavşak çalışmaları hakkında bilgi aldı

Erzincan'da modern itfaiye binası için çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi şehirde yangın, doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek modern bir itfaiye binası için çalışmalara başladı.

Erzincan'da yeni jeotermal kaplıca inşaatı devam ediyor!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

Cemalettin Başsoy: Yüksek Hızlı Tren projesi Erzincan'a kadar gelecek!

Erzincan Belediye Başkan Adayı AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy oldu. AK Parti'nin icraatlarını anlatan Başsoy; " Hızlı tren projesinin Erzincan'a kadar geleceği herkes tarafından biliniyor. " dedi...

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ömer Arısoy'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Zeytinburnu'nda meydana gelen çökme sonrasın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yapı tespiti için bazı binalara İBB sokulmuyor, kentsel dönüşümde engeller çıkarılıyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamaya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan tepki geldi.

Ömer Arısoy'dan İBB'nin kamulaştırmayı iptal kararına tepki!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İBB'nin spor kompleksi yapılması beklenen arazideki kamulaştırma kararını iptal etmesine tepki gösterdi.

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Cemalettin Başsoy Erzincan için 48 projesini anlattı!

''Bizler icraatlarımızla dağa taşa mühür vurmuş bir partinin temsilcileriyiz'' diye konuşan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan için 48 projesini açıkladı.

Erzincan'a 5 yılda 850 milyon liralık yatırım!

AK Parti 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 5 yıllık görev süresinde Erzincan’a yapılan yatırımları ve yeni dönem için hazırladığı 48 yeni projeyi anlattı.

Ömer Arısoy, Zeytinburnu'nda çöken binanın mağdurlarına çözüm sözü verdi!

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, katıldığı mahalle teşkilatları toplantısında Beştelsiz Mahallesi’nde çöken binadan dolayı meydana gelen sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi. 

Ömer Arısoy: Zeytinburnu'ndaki dönüşüm sorununu çözeceğiz!

AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Başkan Adayı Ömer Arısoy, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde saha çalışmasına başladı.

Ömer Arısoy kimdir?

Ömer Arısoy'un 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ömer Arısoy kimdir? Ömer Arısoy, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cemalettin Başsoy kimdir?

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Cemalettin Başsoy kimdir?

Erzincan'a yeni hastane müjdesi!

Erzincan'da Sağlık sektöründe yeni hedeflerin gerçekleştiriyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dörtyol Yerleşkesi yerine yeni hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Cemalettin Başsoy Haberi

Cemalettin Başsoy

ERZİNCAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün ana arterler ve mahalle aralarında kaldırım yapma çalışmalarına hız verildi.


75’nci Yıl Bulvarında aralıksız yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, geçen yıl 125 kilometre kaldırım, 120 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi. Cemalettin Başsoy, "Bu yıl Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan, İzzet Paşa, Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 kilometre yol ve 125 kilometre kaldırım çalışması gerçekleştireceğiz. İnşallah 2017 yılı sonunda asfalt ve kaldırım problemini bitirmiş olacağız” diye...