06 / 05 / 2024

cemevi projesi

cemevi projesi

Ümraniye Topağacı Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Cemevi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Örnek teşkil edecek birkaç noktada cemevi hazırlama projemiz var. Bunu İstanbul’a hediye etmek istiyoruz engelleri ortadan kaldırıp” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun cemevi projesi suya düştü!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde tek çivi çakmadığı belirtilen cami projesinin ardından, vaat ettiği ‘cemevi’ sözünü de tutmadı. Proje alanı göle döndü.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

İzmir Harmandalı Cemevi projesi ne durumda?

Cem Vakfı Din İşleri Daire Başkanı Hayati Doğan "İnşaatın yapılmaması belediye başkanının suçu değildir. Edindiğim bilgilere göre altyapı çalışmaları hala tamamlanmamış, gerekli prosedürler yerine getirilmemiştir" dedi.

Cami-Cemevi projesi Kültür Sarayı'na dönüştürülecek!

Yapımına üç yıl önce başlanan ancak projeye aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlenen Cami-Cemevi inşaatı, Kültür Sarayı'na dönüştürülerek sosyal hayata kazandırılacak.

Ankara Cami-Cemevi Projesi'nin ruhsatı iptal edildi!

Temelleri 2013 yılında dönemin çok sayıda AKP ve CHP milletvekilinin katılımı ile atılan Cami-Cemevi Projesi'nin ruhsatı, Ankara 7'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara'nın Mamak İlçesi, Tuzluçayır Mahallesinde yapımı protesto gösterileriyle başlayan Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Camiye 'Abdullah Sarıtaş', cemevi olacağı söyleyen bölümeyse, 'Mamak Kültür Merkezi' ismi verildi.

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Bostancı Sahil Projesi'nde 850 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bostancı Sahil Projesi'nde konut teslimleri hemen yapılıyor

Ağaoğlu'ndan 2 yeni otel projesi!

"Business Otel" ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirilen Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağaoğlu'ndan iki yeni otel projesi daha hayata geçiyor

TOKİ, finans merkezi projesi için yeni plan yaptı

İmar planına yönelik yürütmeyi durdurma kararı verilen Ataşehir'deki finans merkezi projesi için TOKİ yeni plan yaptı

Dumankaya'nın hangi projesi? Ne kadar prim yaptı?

Dumankaya İnşaat'ın bugüne kadar en çok prim yapan projesi Dumankaya Trend oldu. Proje yüzde 85 prim yaptı

cemevi projesi Haberi

cemevi projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da Alevi yurttaşların hizmetine açılacak nitelikte ve kalitede cemevleri inşa edeceklerini açıkladı.

Abc Gazetesi'nde yer alan habere göre; İmamoğlu, Ümraniye Topağacı Mahallesi’nde bulunan Kazım Karabekir Cemevi’ni ziyaret etti. Cemevi Derneği Başkanı Erdal Ahi ve yöneticilerle bir araya gelen İmamoğlu’na Cemevi bahçesinde toplanan çok sayıda vatandaş, alkışlarla destekledi. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren İmamoğlu, cemevi yemekhanesinde kısa bir konuşmada bulundu. 

HEP BİRLİKTE YAPARIZ

İmamoğlu, “Cemevimizin, arazi olarak iyi yerleşkesi var. Ama bunun iyi konumlanması, iyi projelendirilmesi, iyi yapılanması lazım. Şimdi arkadaşlarıma talimat verdim. Malum bir hukuki süreç var, ayrıca 2B ‘den mülkiyet geçiş süreci var. Hem bunu takip edeceğiz hem İstanbul’umuza yakışan hem de buradaki hemşehrilerimizin ibadetlerini en saygın bir şekilde yapabilecekleri bir cemevini nasıl hep birlikte yaparız, onu...