05 / 05 / 2024

Cemil Ceylan

Cemil Ceylan

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Ceylan, Celil Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Bahçelievler Kadir Has AVM'de kuruldu.

Ceylan52 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan52 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ceylan tarafından kuruldu.

Cemil Pehlevan: Tarım arazileri yok olmasın!

Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, tarım arazileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pehlevan, yeni arazi bulma amacının tarım arazilerinin yok ettiğini söyledi.

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Cemil Ertem: Merkez Bankası, faiz aracını kullanabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Merkez Bankası'nın son hamlelerini değerlendiren Ertem, "TCMB güçlü, elinde hem geleneksel hem de farklı araçlar var. Merkez, faiz aracını da kullanabilir, bu da masada" dedi.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Mehmet Ceylan, HABİTAT III Konferans'ına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, 17-20 Ekim tarihleri arasında Ekvator'un Başkenti Kito'da Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen HABİTAT III Konferansına katıldı.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

Mehmet Ceylan, Karaman'da Örnek İmar Uygulamaları'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karaman Ermenek’te düzenlenen GAP ve KOP İllerinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi’ne katıldı.

Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili 7 kişi adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın silahlı saldırıda öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan biri kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Cemil Aydın'dan Osmangazi'deki dönüşüme tepki!

MHP Bursa Osmangazi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Bursa Büyükşehir'in, Osmangazi Belediyesini yok sayarak kentsel dönüşümü Akpınar mahallesinden başlatıyorum demesini yerinde bir söylem olarak görmüyor, Osmangazi Belediye Başkanlığının ve meclis grubununda sessiz kalmasını tasvip etmiyoruz" dedi.

Hayri İnönü'den Cemil Candaş açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmanın takipçisi olacaklarını belirtti.

Cemil Ceylan Haberi

Cemil Ceylan

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Ceylan, Celil Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) TURİZM 1-      Yurt dışından veya yurt dışına kara, deniz ve hava ulaştırma araçları ile münferit veya grup gezi, eğlence, spor, kongre, konferans ve benzeri organizasyonları yapmak veya başka acenteler tarafından yapılan bu organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin isim ve yer rezervasyonu yapmak. 2-      Taşımacılık ve kargo işleri yapmak, şehir ve yöre turları veya yurt içi turlar tertiplemek veya başka seyahat acenteleri tarafından tertiplenen turların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin isim ve yer rezervasyonu yapmak. 3-      Ulaştırma araçları bulundurmak, kullanmak...