15 / 05 / 2024

Cemil Özer

Cemil Özer

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından kuruldu.

Estatium Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Estatium Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Özer tarafından kuruldu.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Süzer Grubu'ndan Gökkafes’teki Ritz'in satışı hakkında açıklama!

Sözcü Gazetesi'nde 14 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan "Beşiktaş Gökkafes’teki Ritz bölümünün satışı" haberi hakkında Süzer Grubu bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Adana Divan Oteli Özer Tulgan Mimarlık imzası taşıyor!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

1948 yılında Cemil Topuzlu İstanbul'un imar planını eleştirmiş!

1948 yılında Umumi Meclis'in yaptığı bir toplantıda söz alan Operatör Cemil Topuzlu, imar planlarının yapıldığını ancak bu planların çoğunun tatbik edilmediğini, tatbik edilenlerin de İstanbul'u büyük bir Anadolu köyüne benzettiğini söylemiş.

Fethiye Göcek yüzer iskele imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

1999 yılında Haliç'e yüzer otopark!

1999 yılında Eminönü'nün otopark sorununu çözmek için Haliç'e yüzer otopark yapılacakmış. 85 metre boyunda yapılacak ''yüzer otopark'' Ticaret Odası ile Zindan Han arasında yapılacakmış ve 300 araç kapasiteli olacakmış.

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Özer+Tulgan Mimarlık'tan eğlenceli ofis tasarımı!

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında ödüllü ve sürdürülebilir projelere imza atan özer+tulgan Mimarlık’ın doğadan ilham alarak tasarladığı “Doğuş Otomotiv Değer ve İlgi Merkezi” alışılagelmiş ve sıkıcı ‘çağrı merkezi ofisi’ anlayışına eğlence katıyor.

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

AKP İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Cemil Şeboy, "İzmir'i yaşanabilir bir kent yapmak için öncelikle kentsel dönüşüm gerektiğini dile getiren Şeboy, 'Allah korusun bir deprem olsa İzmir'in yüzde 65'i yıkılacak. Kentsel dönüşüm ağır işliyor. "dedi.

Cemil Özer Haberi

Cemil Özer

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- İnşaatla ilgili olarak 1-Kişi ve kuruluşlara ait bilumum taşınmazları pazarlar, alış satış kiralama işleri ile ilgili gayri menkul işlerini yapabilir. Bu taşınmazlarla ilgili olarak gayrimenkulleri, özel ve resmi dairelerde müracaatlarda bulunarak, alım-satım işlemlerini neticelendirebilir, yurtiçi ve yurt dışı firmalarla müşterek iş ortaklıkları kurulabilir, alım-satım kiralama ve inşaat işleri taahhütlerini, mühendisliği, mimarlığı ve müteahhitliğini yapabilir. 2-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi bina yarım kalmış taşınmazlar ve diğer gayrimenkulleri  tamamını veya bir...