26 / 07 / 2024

Cemil Turizm

Cemil Turizm

Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbragim Badyrov ve Abdulcelil Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Honça tarafından kuruldu.

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Şirin tarafından kuruldu.

Lavender Otel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Otel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cemil Aras tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 225 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çevik tarafından kuruldu.

Data Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Data Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Güneş tarafından kuruldu.

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Pars Grup Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Gülen tarafından kuruldu.

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Aktepe ve Cemil Berke Aktepe ortaklığıyla kuruldu. 

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Öztürk tarafından kuruldu. 

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Cemil Tütünci tarafından Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cemil Turizm Haberi

Cemil Turizm

Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbragim Badyrov ve Abdulcelil Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 5 Mart'ta kurulan Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarerhaneinşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Caddesi,...