01 / 05 / 2024

cemre şalcı kidmir

cemre şalcı kidmir

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. İş Geliştirme Sorumlusu Harita Mühendisi Cemre Şalcı, gayrimenkul değerleme sektörü hakkında bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Arıgün ve Ömer Şalcı tarafından kuruldu.

Ysf Adar Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ysf Adar Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şalcı tarafından kuruldu.

Kotodama Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotodama Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özkan ve Cemre Özkan tarfaından kuruldu.

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile 

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Resül Alıcı tarafından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Çiftçinin baş tacı olacak tohum! Suya ihtiyaç duymuyor, kuraklıkta bana mısın demiyor! Gübre ve ilaç derdi yok

Anadolu'da bir dönem kullanılan ancak son dönemde azalan susuzluğa dayanıklı olarak geliştirilen "Cemre" ve "Efe" adlı yerli tohumların deneme ekimleri başarıyla sonuçlandı. BU tohumlar ketende sussuzluğa dayanıklı olması nedeniyle öne çıkıyor.

Cemre 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Cemre 34 Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de Hüseyin Uzun ve Mehmet Zahid Uzun ortaklığında kuruldu.

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cemal Acar ve Recep Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

ALC Villages fiyat listesi!

Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. tarafından inşa edilen proje lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 

ALC Villages nerede? Lokasyon bilgisi! 

ALC Villages projesi Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. ALC Villages nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ALC Villages nerede? sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

ALC Villages ön satışta! Yeni proje! 

Megakent İstanbul'un ünlü sayfiye alanı olarak bilinen Silivri Selimpaşa'da inşa edilen ALC Villages projesinde ön satışlar başladı. Projede müstakil villalara yer veriliyor...

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

cemre şalcı kidmir Haberi

cemre şalcı kidmir

Son zamanlarda hayatımıza giren “Kentsel Dönüşüm” ifadesi ile vatandaşların kafaları oldukça karıştı. Bu konu televizyon, dergi ve haberlerde çok sayıda yer alsa da vatandaşın kafası hala karışık. Kentsel dönüşüm kimileri için rant olmaktan öteye geçemedi. Vatandaşların kentsel dönüşüm konularında bilinçlenmesi adına bu yazıyı okumalarını tavsiye ederiz.


“6306 sayılı Afet Riski Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" ile hayatımıza riskli alan, riskli yapı ve rezerv yapı alanları kavramları girdi. Özellikle son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz riskli yapı tespitlerinde vatandaşların mağdur olmamaları adına mutlaka lisanslı bir değerleme kuruluşundan hizmet almalarını tavsiye ediyoruz. Taşınmazların riskli yapı tespitlerinde değerlerinin tespiti tek başına yeterli olmamaktadır, bilindiği ancak çok fazla önemsenmediği görülen arsa payı kavramı burada önemini bir kez daha ortaya çıkarmaktadır. Sadece mevcutta riskli yapı ilan edilen...