08 / 05 / 2024

cendere vadisi seba flates teslim tarihi

cendere vadisi seba flates teslim tarihi

İstanbul Cendere Vadisi'nde hayata geçirilen Seba Flats ev fiyatları metrekare birim bazında 11 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Cendere Vadisi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, Cendere Vadisi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seba Suites projesinin metrekaresi 11 bin TL!

İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi’nde hayata geçirilen Seba Suites, sunduğu olanaklar sayesinde sakinlerine bambaşka bir deneyim yaşatacak. Metrekaresi 11 bin TL’den satışa sunulan projenin Haziran 2020’de tamamlanması planlanıyor...

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Cendere Seba Suites teslim tarihi!

Cendere Seba Suites teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen proje Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

Seba Suites Cendere 2018 Ocak fiyat!

Seba Suites Cendere 2018 Ocak fiyat listesi metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor.

Seba Suites Kağıthane ev fiyatları 2018!

Anahtar teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Cendere Seba Suites Evleri, Maslak’a 5 dakika, metroya ise 300 metre mesafede hayata geçiriliyor..           

Cendere Seba Suites fiyatlar!

Cendere Seba Suites fiyatlar kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 dairelere yer veriliyor...

Seba Suites Cendere konut fiyatları!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Seba Suites Kağıthane projesinde 144 konut ve 23 ticari birime yer veriliyor.  Seba Suites Cendere konut fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İşte detaylar...

Kağıthane Seba Suites Cendere fiyat!

Kağıthane Seba Suites Cendere fiyat listesi kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

cendere vadisi seba flates teslim tarihi Haberi

cendere vadisi seba flates teslim tarihi

Seba Flats imzası taşıyan proje İstanbul Cendere Vadisi'nde 10 bin metrekare arazi üzerine yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunan Seba Flats projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 75 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam 202 konut ve 7 bin 500 metrekare çarşı alanından oluşan Seba Flats projesinde her bir blokta 101 daire olmak üzere 13 katlı 2 blok bulunuyor. 


Sosyal tesisler, fitness center, çocuk parkı, yüzme havuzu gibi bölümlerin yer aldığı Seba Flats projesinde otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı ayrılıyor. 


Seba Flats ev fiyatları ise metrekare birim bazında 11 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 



Seba İnşaat Adres: İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No:45 Kat:1 Sarıyer/İstanbul-Türkiye


Web:...