06 / 05 / 2024

Çengelköy Park lansmanı

Çengelköy Park lansmanı

Selimoğlu ve Demirlan'ın ortak projesi olan ve Çengelköy'de hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri görücüye çıktı. Çengelköy Park Evleri'nde konut fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Çengelköy Kasr-ı Âlâ'nın lansmanı yapıldı!

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park Ağaoğlu projesinde lansman dönemine özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. İşte Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesinin lansmanı gerçekleşti. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Çengelköy Park lansmanı Haberi

Çengelköy Park lansmanı

Selimoğlu ve Demirland’ın ortak projesi olan ve Çengelköy’de hayata geçen Çengelköy Park Evleri, huzur vaat ediyor. Mimari ilkesi komşuluk, huzur ve güven olarak belirlenen Çengelköy Park Evleri, 86 villa, 73 rezidans, sosyal alanlar ve çarşıdan oluşuyor. Projenin 24 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor.


Geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan ve İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerine kurulan Çengelköy ParkEvleri (Çengelköypark),eski İstanbul sokakları ve mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, komşuluk ilişkilerini de canlandıracak.


İstanbul Boğazı’nın mimari ve estetik görüntüsünü bir arada buluşturan ve Selimoğlu Demirland İnşaat’ın ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nin tanıtımı Shangri-laBosphorus’da düzenlenen basın toplantısıyla gerçekleştirildi.


BasınToplantısı’nda konuşan Demirland İnşaat Genel Müdürü Burak Öztürk, İstanbul Boğazı’na hakim konumda olan 65 bin metrekare üzerine yapılacak Proje’nin insanlara iyi, kaliteli...