09 / 05 / 2024

çengelköy ve palmiye adası birleşecek

çengelköy ve palmiye adası birleşecek

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor.

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Çengelköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi 2631 ada 1 parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Çengelköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 1004 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı! Yüzde 5 indirim ve yüzde 0,99 faiz avantajıyla ev sahibi olun! 

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı başladı. Bu kapsamda projede yüzde 5 indirim ve 48 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

MESA Çengelköy Bosphorus detaylı fiyat listesi!

MESA Çengelköy Bosphorus detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte MESA Çengelköy Bosphorus detaylı fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

çengelköy ve palmiye adası birleşecek Haberi

çengelköy ve palmiye adası birleşecek

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor. Çengelköy'de bulunan Sultan Makamı projesindeki 9 konaktan 3'ünü geçtiğimiz günlerde satın alan Kral Abdullah'ın yeğeni Prens'in Muhammed Al Saud, konakların dekorasyonu için çılgın fikirler üretiyor. 


18 milyon dolara satın aldığı konaklara 10 milyon dolar harcayan prens, kendi mülkiyetinde olan 3 havuzu birleştirilerek üzerine Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nın inşa edilmesi için talimat verdi. Yapımı hızla sürdürülen tüm dekorasyon faaliyetlerinin eylül ayına kadar tamamlanması bekleniyor. 


67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerine Peker Grup tarafından inşa edilen projede 6 oda, 2 salon, 2 mutfak, 6 banyo var. 2 bin metrekare içerisinde bulunan 3 konağın her birinin kendine özel...