04 / 05 / 2024

Çengelköy Yapı iletişim

Çengelköy Yapı iletişim

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Çengelköy Yapı iletişim Haberi

Çengelköy Yapı iletişim

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Mekanik Tesisat Mühendisliği, Elektrik Tesisat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji ve jeofizik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve diğer mühendislik alanlarında projelendirme ve diğer mühendislik hizmetleri 2- Proje yönetimi, fizibilite raporu, ihale şartnamesi, keşif, metraj, hakediş, geçici ve kesin kabul, şantiye yönetimi ve benzeri konularda teknik müşavirlik ve diğer mühendislik hizmetleri 3- Resmi veya özel kişi veya kuruluşlarca yaptırılacak; a) Tüm yapı işlerinin (konut, endüstri yapısı, altyapı v.b.) müteahhit, taşeron sıfatı ile tek başına veya gerçek ve tüzel kişilerle...