07 / 07 / 2024

Cengiz Çavdar

Cengiz Çavdar

Nevşehir'in Derinkuyu ilcesine bağlı Yazıhüvük belde belediyesi, vatandaşlardan anlaşma usulüyle aldığı evlerin yıkım çalışmalarını tamamlayarak 40 bin metrekare arsaya sahip oldu. Yıkımlar yapılırken hiç bir vatandaş mağdur edilmedi...

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürü oldu!

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek'in yoluna talip!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında cengiz inşaat'ın projelerinden bahsetti. Ülker, firmanın Bosna Hersek'ye yol projesi yapacağını açıkladı.

Cengiz İnşaat dünya devleri arasında!

Samsun'da SAMGAZ, Aksa Tarım, Eti Bakır ve Çevrim Enerji Santrali yatırımlarıyla dikkat çeken Cengiz İnşaat ile Enerji Sektörünün öne çıkan markası Çalık Enerji "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı.

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Ünlü Mimar Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı!

Muğla'da yaşayan ünlü mimar ve sanatçı Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi ile bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 2 milyon TL.

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Figen Cengiz imzasıyla kuruldu.

Rize Havalimanı ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Rize Havalimanı için mali tekliflerin yapıldığı ihaleyi Cengiz İnşaat kazandı.

Cengiz Çavdar Haberi

Cengiz Çavdar

Yazıhüyük Belediyesi tarafından 1999 yılından günümüze kadar yaklaşık 100 'e yakın vatandaşla anlaşılarak yol genişletme, park, sağlık ocağı, belediye dükkanları, kapalı pazar yeri ve eğitim alanlarında kullanılmak üzere arsalar ile tarihi değer taşımayan eski evler satın alındı. Ev ve arsa alımlarında Belediye Meclis üyeleri ve belediye personelleri ile belde sakinlerinden oluşan takdir kıymet komisyonunca vatandaşların ev ve arsalarına değer biçildi. Gönüllü olarak vatandaşların ev ve arsaları alınarak para isteyene peşin parası, ev isteyene de anahtar teslim evleri teslim edilerek hiç bir vatandaş mağdur edilmedi.Sonrasında ise evlerin yıkımları gerçekleştirildi. 


Belde Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, yaptıkları çalışma ile kendi ölçeklerinde beldede bir nevi Kentsel Dönüşümü gerçekleştirdiklerini söyledi. 1999 yılında başlattıkları tamamen gönüllülük üzerine ve karşılıklı anlaşma yolu ile ilerledikleri çalışmalarında sonuca ulaştıklarını...