04 / 05 / 2024

Cengiz Ergeneman kim

Cengiz Ergeneman kim

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, şirketin hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirterek, " İkincil halka arzda, oranı yüzde 15 olarak düşünüyoruz " dedi...

ASELSAN'ın ikincil halka arzı 2014'ün ilk yarısında gerçekleşecek!

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, ikincil halka arzı konusunda Garanti Yatırım Goldman Sachs konsorsiyumu ile görüşeceklerini söyledi. Ergeneman, halka arz tarihinin 2014'ün mart-mayıs arasında yapılacağını belirtti...

Ankara YHT Garı ne zaman tamamlanacak?

Ankara YHT Garı inşaatı ne zaman bitecek? Ankara YHT Garı inşaat projesini kim hayata geçiriyor? Kolin Limak Cengiz Ortak Giriş Grubu, Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nı ne zaman bitirecek? İşte cevaplar...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Yusuf Cengiz: Balıkesir'e Osmanlı ve Selçuklu mimarisinde okullar kazandıracağız!

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir'de yeni yapılan ve yapılacak okullarda klasik bina yerine hem görsel hem de kullanım açısından daha faydalı olacak Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait bina modellerini uygulamaya başladıklarını açıkladı.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Cengiz Ergeneman kim Haberi

Cengiz Ergeneman kim

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, ASELSAN ile Kazakistan Engineering şirketinin ortaklaşa kurduğu fabrikanın açılışı için geldiği Astana'da, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Cengiz Ergeneman, yurt dışına satışların artması ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için işletme sermayesine ihtiyaç duyduklarını, bunun için de ikincil halka arz çalışmasını başlattıklarını söyledi.


2014 yılı Mart- Mayıs arasında piyasaya arzın gerçekleşmesini öngördüklerini anlatan Ergeneman, bu arada borsayla ilgili gerekli izinleri alacaklarını, ikincil halka arzda miktar ve kesin tarihi belirlemek için ise iki genel kurul toplantısı yapacaklarını belirtti.


İkincil halka arzda, oranı yüzde 15 olarak düşündüklerini ifade eden Ergeneman, "Bu artı, eksi 5 olabilir. Burada piyasa şartlarına bakacağız, 'ne kadar arz edeceğiz, nasıl yapacağız', bunu aracı kurumlarla yapacağımız görüşmeler sonucunda ayarlayacağız" diye konuştu.


Merrill Lynch'in, ASELSAN'ın ikincil halka arzına danışmanlık...