22 / 05 / 2024

Cengiz Ergün l

Cengiz Ergün l

Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerinde incelemelerde bulundu...

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Manisa'ya 19 çok amaçlı salon inşa edildi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan yaklaşık 5 senelik görev sürecinde il genelinde 19 adet çok amaçlı etkinlik salonunda inşaat çalışmalarını tamamladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Ergün Turan koltuğunu Ömer Bulut'a devretti!

2014 yılından itibaren TOKİ'de başkanlık görevini yürüten Ergün Turan, yerini Ömer Bulut’a devretti...

Cengiz Holding, 2023'e kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Cengiz Holding Genel Müdür Yardımcısı Murat Ergönül, Eti Bakır ve Eti Alüminyum'a 2023'e kadar yapılacak 1 milyar dolarlık yeni yatırımla sanayi tesislerinde toplam istihdamlarının 10 bin kişiye ulaşacağını açıkladı. 

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cengiz Ergün l Haberi

Cengiz Ergün l


Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerinde incelemelerde bulundu. İlçenin turizm potansiyelini harekete geçirecek olan Bekir Beyler Evleri ile Beyler Evi’nin restorasyonunu Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarını belirten Başkan Ergün, koruma altına alınan alanda 120 ayrı proje olduğunu, bu projelerin hayata geçmesi için Büyükşehir tarafından yapılacak restorasyon çalışmasının öncü olacağını söyledi.


Kula Yunus Emre Anma Etkinlikleri için ilçede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerini inceledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen ve Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başka Ergün, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, yaşlı vatandaşların elini öptü. Başkan Ergün ve Kula Belediye Başkanı...