07 / 05 / 2024

Cengiz Hasmer Yapı ankara otel

Cengiz Hasmer Yapı ankara otel

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

İstanbul'un göbeğinde Cengiz İnşaat için özel imar planı!

Cengiz İnşaat’ın merkez binası önündeki Altunizade 2 ada 31,63 ve 64 No’lu parsellerde yer alan 2 katlı 3 adet konut, riskli yapı kararı aldırtılarak yıktırılmıştı. Şimdi yıktırılan binaların arazisine 4 katlı “Özel Sosyal Tesis” yaptırılmak isteniyor.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Cengiz Özruh ve Volkan Candan ortaklığında kuruldu.

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Türk iş insanı Cengiz Dilli ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman doğdu? İşte Cengiz Dilli ile ilgili merak edilenler...

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Arce34 Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arce34 Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz İlhan tarafından kuruldu.

Cengiz Hasmer Yapı ankara otel Haberi

Cengiz Hasmer Yapı ankara otel

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için start verdi. Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedikköy Mahallesi, 44682 Ada, 16 Parsel üzerinde inşa edilecek proje 80 milyon TL'ye mal olacak.

1.Bodrum Kat, 2. Bodrum Kat, Zemin Kat ve 2 Normal Kattan (Oda Katı) oluşan otel inşaatı 3 bin 851 metrekare zemin üzerinde yükselecek. Projenin inşaatı alanı 19 bin 255 metrekare olarak belirlendi.

Otel inşaatında katlarda aşağıdaki bölümler inşa edilecek;
1.Bodrum Kat: 111 araçlık kapalı otopark, çocuk oyun alanı, mescit, konferans
salonu, soyunma odası, duş-wc, spor salonu, kapalı havuz, fin hamamı, su deposu, depo, jeneratör, hidrofor
2.Bodrum Kat: 122 araçlık kapalı otopark, su deposu, kazan dairesi, elektrik odası.
Zemin Kat: İş yerleri, yönetici odası, lobi, resepsiyon
1. Kat: En küçüğü 17,96 metrekare,...