20 / 05 / 2024

Cengiz Nur

Cengiz Nur

SARAY Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan-park olduğu belirtilen ağaçlık alanın bir vatandaş tarafından özel bahçe olarak kullanıldığı iddia edildi.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 283 TL'den başlangıç gösterdiği Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri'nde toplam 441 adet konut satışa sunuluyor. Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur başvuruları bugün başlıyor!

Daire fiyatlarının 132 bin 367 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Mardin Merkez Nur Evleri 'nde toplam 156 ev satılıyor. TOKİ Mardin Merkez Nur başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeme yapılan TOKİ Mardin Nur Mahallesi Evleri 'nde 156 konut satılıyor. TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları bugün başlıyor.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplam 441 konutun satışa sunulduğu Mardin Merkez TOKİ Evleri'nde başvuru bedeli olarak 1.000 TL alınıyor.Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı.

Soma, Cengiz Ergün'den kalıcı yatırım bekliyor!

Manisa'da yapılan yatırımların ardından Soma'dan tam destek alan Cengiz Ergün'ün Cadde ve Sokaklarda sohbet eden vatandaşlar Hala Soma'ya geri dönüş olmuyor.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ başvuruları!

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ'de 156 adet konut satışa sunuluyor. Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ başvuruları 30 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 24 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri'nde toplam 441 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ kura çekimi 6 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi satış duyurusu!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 156 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Mardin Nur Mahallesi satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 156 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları 30 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 156 adet konut satışa sunulacak.Peki Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları!

Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” 441 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 15 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlıyor.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri!

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri toplam 597 adet konut satışa sunuluyor. 597 adet konutun 441 dairesini alt gelir grubu, 156 dairesini sosyal konutlar oluşturuyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde toplam 597 adet konut satışa sunuluyor!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde toplam 597 adet konut satışa sunuluyor. 597 konutun 441 adedini alt gelir grubu 156 adedini ise sosyal konutlar oluşturuyor.

Cengiz Nur Haberi

Cengiz Nur

SARAY Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan-park olduğu belirtilen ağaçlık alanın bir vatandaş tarafından özel bahçe olarak kullanıldığı iddia edildi. Cengiz Nur isimli bir vatandaş, yaptığı şikayette evlerinin önünde bulunan parkın bir vatandaş tarafından zaptedildiğini ve parkı bahçe olarak kullanarak içerisine domates, zeytin, biber, kabak gibi tarım ürünleri ektiğini ve vatandaşların girişine yasakladığını belirtti. Bahçe içerisinde başkalarını gördüğü zaman kavga dahi çıkartmaya çalıştığını belirttiği kişi hakkında konuşan Nur "Yetkililere bu durumu bildirmemize rağmen hiç bir işlem yapılmıyor. Ben burayı belediyeden kontrol ettirdim, park alanı olarak geçiyor. Müdahale edilmediğine göre adamına göre muamele yapılıyor. Madem böyle park yerleri kişilere verilebiliyor, ben de bir tane istiyorum. Benim neyim eksik, benim de hakkım öyleyse. Yetkililerden bir ses çıkmadığına...