02 / 05 / 2024

Cennet Evler son durum

Cennet Evler son durum

Cennet Evler teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 32 tane daire ve 2 tane dükkandan meydana gelen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

KG İnşaat Cennet Evler!

KG İnşaat Cennet Evler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Projede 32 daire ve 2 dükkan bulunuyor.

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Devletten 200 bin TL destek!

Günümüzde kiraların ve konut fiyatlarının hızla yükselmesi, insanları alternatif konut çözümleri arayışına yöneltiyor. Bu kapsamda, prefabrik evler son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Prefabrik ev almak isteyen kişiler devlet tarafından 300 bin TL'ye kadar destekleniyor.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 2+1 ev fiyatları kaç TL? İşte 22 Haziran 2023 fiyat listesi

Betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı olan prefabrik evler son zamanlarda yoğun talep görüyor. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 2+1 ev fiyatları kaç TL? İşte detaylar... 

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

289 bin TL'ye 2+1 ev!

Günümüzde konut sahibi olmak, artan fiyatlar ve yüksek inşaat maliyetleri nedeniyle her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ancak, prefabrik evler son yıllarda popüler hale gelerek, konut piyasasında yeni bir çözüm sunuyor. Peki, prefabrik evlerin fiyatları ne durumda?

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

75 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? Prefabrik evler uzun ömürlü mü?

Prefabrik evler son dönemin en çok araştırılan, popüler yapılarından bir tanesidir. Özellikle bu evlerin fiyatları en dikkat çeken konulardandır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte araştırılan detaylar!

Hazır prefabrik evler ne kadar? 2023 Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanların en çok araştırılan yapılarından biridir. Özellikle fiyatları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair merak edilen o detaylar!

90 metrekare prefabrik evler ne kadar? 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler, son yıllarda artan talep nedeniyle cazip bir seçenek haline geldi. Hem hızlı bir şekilde inşa edilebilmeleri, hem de ekonomik olmaları sebebiyle, ev almayı düşünenlerin dikkatini çekiyor.

100 metrekare prefabrik ev ne kadara mal olur? 25 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son yıllarda sıkça tercih edilen konutları arasında yer almaktadır. Kendi arsasına ev yaptırmak isteyenler, prefabrik yapılara dair araştırma yapmaktadır. İşte detaylar!

120 metrekare prefabrik ev kaç para? 23 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en çok tercih edilen popüler yapıları arasında yer almaktadır. Bu yapıların tercih edilme nedeni kolay kurulumu ve ekonomik oluşudur. Peki bu yapılar ne kadardır? İşte detaylar!

Cennet Evler son durum Haberi

Cennet Evler son durum

Cennet Evler teslim tarihi bilgisinden önce proje detaylarına değinelim. KG İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki daire alanları 75 - 100 metrekare arasında değişiyor.


Cennet Evler projesinde 32 tane daire ve 2 tane dükkan yer alıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Daire alanlarının 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değiştiği Cennet Evler projesindeki 2+1 daireler 350 bin TL, 3+1 daireler ise 440 bin TL'den satılıyor. 


Cennet Evler teslim tarihi

4 bin metrekare alan üzerinde 2 blok olarak hayata geçirilen Cennet Evler teslim tarihi kapsamında projedeki dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Cennet Evler iletişim

Telefon : 444 2 234

Web : http://www.kginsaat.com/

Esra Nur...