03 / 05 / 2024

Central Park koronavirüs hastanesi

Central Park koronavirüs hastanesi

Central Park’ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastanesi kuruluyor. Hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Central Park’ta sahra hastanesi kuruluyor!

Central Park’ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastanesi kuruluyor. Hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden "koronavirüs tedbiri" açıklaması!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, aldıkları koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklama yaptı. Zeki Adlı, Web Tapu uygulamasıyla internet üzerinden alım-satım, tapu kaydı, ipotek gibi işlemlerin yapılabildiğini dile getirdi...

BDDK'dan koronavirüs nedeniyle esneklik kararı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle vatandaşın ve reel sektörün finansman koşullarını kolaylaştırmak için tedbir kararları aldı.

'Web Tapu' koronavirüs tedbirleri kapsamında geliştirildi!

Web Tapu uygulaması yeni tip koronavirüs tehlikesi riskiyle geliştirildi. Bu kapsamda, uygulama vatandaşların kalabalık ortamlara girmesini önlemek için daha fonksiyonel hale getirildi.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos'a ertelendi!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020 Fuarı’nın tarihi koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos tarihine ertelendi...

Piyasalarda koronavirüs etkisi devam ediyor; Altında son durum ne?

Koronavirüs etkisini küresel piyasalarda göstermeye devam ediyor. Piyasalarda gerçekleşen hareketlilik vatandaşların altın fiyatlarını yakından takip etmesine neden oluyor.

Koronavirüs Kapalıçarşı'yı da vurdu: Kapatılması gündemde!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve küresel salgın ilan edilen yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle Kapalıçarşı'yı geçici olarak kapatmayı düşünebileceklerini dile getirdi.

ATO'dan koronavirüs salgınından etkilenen işletmelere destek!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Baran, yeni tip koronavirüs salgınından etkilenen çok sayıda sektör bulunduğunu ve bu sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler için vergi, SGK primi gibi ödemelere kolaylık getirilmesini talep ettiklerini aktardı.

Koronavirüsün arsa piyasasına etkileri!

Remax7tepe arazi geliştirme direktörü Mert Başaran, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsünün gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi...

TOKİ Şırnak konut kura çekimi koronavirüs nedeniyle ertelendi!

Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutların kura çekimi, koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Koronavirüs yabacılara konut satışını etkiledi mi?

Dünya etkisi altın alan ve Dünya Sağlık Örgütü’nün “pandemi” olarak tanımladığı koronavirüs tüm ülkelerin ekonomisini ciddi anlamda etkiliyor. Peki birçok sektörde sarsıntılara neden olan koronavirüs yabacılara konut satışını etkiledi mi? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Koronavirüs gayrimenkul sektörünü etkiledi!

Çin'de başlayan ve dünyaya yayılan, Dünya Sağlık Örgütü tarafından "pandemi" yani küresel salgın kategorisinde belirtilen koronavirüs salgını yabancılara gayrimenkul satışını da etkileyebilir...

Central Park koronavirüs hastanesi Haberi

Central Park koronavirüs hastanesi

New York'ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastaneleri kuruluyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü Central Park’ta Mount Sinai Hastanesi ve Samaritan’s Purse isimli insani yardım kuruluşlarının işbirliği tarafından hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

 New York’ta ayrıca hastanelerin önüne morg hizmeti verecek dorseler de getirilecek. New York Belediye Başkanı Bill de Blasio da, “Solunum cihazları hariç, sadece bir hafta yetecek malzememiz var” açıklamasında bulundu.

New York'ta ise can kaybı bine ulaştı.