17 / 05 / 2024

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği kuruluş

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği kuruluş

Cephe sektörünü tek çatı altında birleştirecek olan Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (CEPHEDER) kuruluşu için geri sayım başladı.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Mgs Cephe Sistemleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgs Cephe Sistemleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Seller tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Okanlar Cephe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okanlar Cephe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Okan tarafından kuruldu.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği kuruluş Haberi

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği kuruluş


Türkiye’de inşaat sektöründeki hızlı büyüme, malzeme üretimindeki teknolojik ilerleme, çevre ve tasarruf odaklı uygulamaların yaygınlaşması ile birlikte daha da gelişen cephe sektörü, artık Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER) çatısı altında toplanacak. Sektörün gelişmesine de katkı sağlayacak olan CEPHEDER’in kuruluş çalışmaları tamamlandı.


İnşaat sektörünün en önemli unsurlarından biri olarak son yıllarda çok hızlı gelişme başarısı gösteren cephe sektörü, tek çatı altında toplanacak. Tüzük çalışmaları tamamlanan ve kısa bir süre içinde kurulması beklenen Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), sektörün en önemli ortak platformlarından biri olacak.

Sektörel sinerjiyi ortaya çıkaracak

CEPHEDER’in kuruluş sürecine katılan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu, ÇATIDER’in öncülük ettiği  kuruluş çalışmalarında yaklaşık 15 firma ile beraber hareket edildiğini söyleyerek, şu açıklamaları yaptı:

“Cephe...