30 / 04 / 2024

cephe

cephe

Kiracıların ve ev sahiplerinin haberdar olması gereken yeni bir düzenleme getiriliyor. İşte merak edilen detaylar!

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir?

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? Hangi cephe ev alırken tercih edilmelidir?

Ev almak isteyenler ilk başta bazı kriterleri göz önünde bulundurmalıdır. Onlardan biri de evin hangi yönde olacağıdır. Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? İşte detaylar!

Eksen Kilit Geçiş Çatı Cephe Sistemleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Kilit Geçiş Çatı Cephe Sistemleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyle bugün Pendik'te kuruldu.

Kale Boya'dan çevre dostu iç cephe boyaları!

Binlerce renk alternatifini günümüz trendlerine göre geliştirerek kullanıcıyla buluşturan Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile mekanların havasını değiştiriyor.

8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu gerçekleşti!

ÇATIDER tarafından, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” gerçekleşti. Sempozyumda, sektördeki gelişmelere ve akademik çalışmalara yer verildi.

ÇATIDER 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu yarın başlıyor!

ÇATIDER çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisi, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

ÇATIDER Çatı ve Cephe Sempozyumu 2-3 Haziran'da!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisi, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenliyor.

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Beynur Sokak'ta kuruldu.

Kocaman Kardeşler İnşaat Elektrik Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Kardeşler İnşaat Elektrik Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayhan Kocaman, Ayhan Kocaman ve Hasan Kocaman ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Boz, Sedat Karahan, Hayrullah Çelik, Cemal Ay ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Bursa'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Altıparmak Caddesi ve eski sebze hali yanında Ankara yoluna cepheli binalar ve ardından Mehmet Akif Mahallesi’nde çevre yoluna cepheli binalarda yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmaları şimdi de kent girişlerine kaydırıldı.

Dış cephe ısı yalıtımı 100 milyona koşuyor!

Binalara Enerji Kimlik Belgesi almak için son tarihin yaklaşması, dönüşüm ve yeni binalar dış cephe ısı yalıtım pazarını Avrupa lideri yaptı. Pazar, 100 milyon metrekare hacme ulaşacak.

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Hasanoğlu ve Bilal Budak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Alba Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Kesen ve Uğraş Taşbalı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Orta Mahallesi, Kaptanı Derya Caddesi'nde kuruldu.

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

cephe Haberi

cephe

Kiracılar ve ev sahipleri arasında görülen davalar devam ediyor. Mahkemelerde görülen kira davalarının sayısı gün geçtikçe artıyor.

Kiracıları ve ev sahiplerini mahkemelere sürükleyen bu kira davalarında yeni bir şart konuşuluyor. İşte kira davalarına dair yeni güncellemeler…

Ev sahipleri ile kiracılar arasında görülen kira davalarına arabulucu şartı getiriliyor. Son zamanlarda kira davalarının sayısı arttı. Artık öyle bir duruma gelindi ki mahkemeler kira davalarına yetişemez oldu. Kira ihtilafları ile ilgili açılan davalara artık arabulucu şartı getiriliyor. Taraflar, dava açmadan önce arabulucuya gidecek, eğer burada çözüme ulaşılamaz ise dava süreci başlayacak.

Son zamanlarda fahiş bir şekilde artan kiralar, beraberinde kiracı-ev sahipleri arasında hukuki sorunları da getirdi. Kira fiyatlarında yaşanan ciddi artışın önüne geçmek için Türk Borçlar Kanunu’nda geçici olarak değişiklik yapıldı. Ev kiralarının TÜFE...