30 / 07 / 2024

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 520 bin TL sermaye ile bugün Yüksek Baştepe tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Erbay ve Işık Koç ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz.'

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öner Bozkurt tarafından kuruldu. 

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ziver Volkan Duru tarafından kuruldu. 

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi kuruldu!

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşkın tarafından kuruldu. 

Inflıght Turizm Havacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inflıght Turizm Havacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Celal Duru ve Ercüment Erdem ortaklığında kuruldu. 

Utopya Turizm İnşaat duruşması 11 Temmuz'da!

Utopya Turizm İnşaat'ın takipsizlik kararına yapılan itirazların reddedilmesi kararı yargıtay tarafından bozuldu. 

FETÖ, Varan Turizm'in 4 oteline el koydu!

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 520 bin TL sermaye ile bugün Yüksek Baştepe tarafından kuruldu.

Cava İnşaat Taşımacılık Turizm ve Gıda Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cava İnşaat Taşımacılık Turizm ve Gıda Hizmetleri Limited Şirketi, Hale Cavlaz ve Uğur Güner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Ceren Sokak'ta kuruldu.

Akındağ Grup İnşaat Lojistik Otomotiv Turizm Reklam Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akındağ Grup İnşaat Lojistik Otomotiv Turizm Reklam Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ceren Akın tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Hasanpaşa, Söğütlüçeşme Caddesi Derici Zeynel Sokak, Arzu İş Hanı'nda kuruldu.

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 520 bin TL sermaye ile bugün Yüksek Baştepe tarafından kuruldu.


Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz,...