25 / 07 / 2024

Ceren Kenar kim

Ceren Kenar kim

Marmara Belediyeler Birliği’nin Serbest Düşünce Saati’nin ilk konuğu Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Ceren Kenar oldu. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Kenar, “Ortadoğu’da Türkiye Algısı ve Türkiye’de Ortadoğu Algısı” başlıklı bir konuşma yaptı.

Ceren Kenar, Marmara Belediyeler Birliği’ne konuk oldu!

Marmara Belediyeler Birliği’nin Serbest Düşünce Saati’nin ilk konuğu Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Ceren Kenar oldu. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Kenar, “Ortadoğu’da Türkiye Algısı ve Türkiye’de Ortadoğu Algısı” başlıklı bir konuşma yaptı.

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

1947 yılında Kadıköy'de deniz kenarında 7.200 metrekare arazi 40 liraya kiraya verilecekmiş!

1947 yılında Baltalimanı'nda, Dutlu Bostan adıyla bilinen 30 dönüm sebze bahçesi yıllık 315 liraya kiraya verilecekmiş. Kadıköy'de ise deniz kenarında, 7 bin 200 metrekare arazi için istenen yıllık kira bedeli sadece 40 liraymış.

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Balıkesir Ayvalık'ın yeni tespit edilen kıyı kenar çizgisi askıya çıktı!

Balıkesir Ayvalık J17-a-24-c, J17-a-24-c-2-d paftalarında yeni tespit edilen kıyı kenar çizgisi bugün askıya çıkarıldı. Balıkesir Ayvalık kıyı kenar çizigisi 16 Ekim 2014 tarihinde askıdan inecek...

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Armutlu Kapaklı Köyü kıyı kenar çizgisi tespit işlemi onay bekliyor!

Yalova Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü kıyı kesimine ait H21-b-05-d-3-a numaralı ortofoto harita paftası üzerine kıyı kenar çizgisi tespit işlemi gerçekleştirildi, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nden onay bekleniyor...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Yalova Altınova Tavşanlı Beldesi kıyı kesimine ait kıyı kenar çizgisi onaylandı!

Yalova Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi kıyı kesimine ait G22-c-09-b-2-d numaralı halihazır harita üzerine aktarımı gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak, il müdürlüğüne iletildi...

Ceren Kenar kim Haberi

Ceren Kenar kim

Marmara Belediyeler Birliği, çeşitli konularda alanında uzman isimleri konuşmacı olarak konuk olarak ağırlayacağı Serbest Düşünce Saati toplantılarına başladı. Serbest Düşünce Saati’nde ilk olarak “Ortadoğu’da Türkiye algısı ve Türkiye’de Ortadoğu Algısı” konu başlığı altında Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Ceren Kenar ağırlandı.

“Orta Doğu Kaçılması Gereken Bir Bataklıktı”

Konuşmaya Türkiye’deki Ortadoğu algısından bahsederek başlayan Kenar “Ortadoğu, Türkiye’de uzun yıllar kaçılması gereken, ilişki içine girilmemesi gereken bir bataklık olarak görüldü. AK Parti’nin iktidara gelmesiyle dış politikada Türkiye’nin çıkarlarını maksimize etmek üzerine kurulu bir paradigma değişikliği oldu. Türkiye, diğer ülkelerin aksine demokratik bir Ortadoğu üyesi. Türkiye’nin kimliği İstiklal Caddesi gibi çeşitli ve renkli. Herhangi bir etnik ya da dini kimlik devlet tarafından dayatılmayan bir ülke modeli. Bu yönüyle Ortadoğu’dan ayrışıyor” şeklinde konuştu.

“Ortadoğu’da Osmanlı imajı yeniden...