30 / 04 / 2024

çerkezköy belediyesi ortak projeler

çerkezköy belediyesi ortak projeler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Çerkezköy’de yapacağı Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli 2016 yılında atılacak.

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Tekirdağ Çerkezköy'de 13 gayrimenkul satıldı!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi gerçekleşen gayrimenkuller 1 milyon 931 bin TL'ye satıldı.

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy Belediye Meclisi 1 Eylül'de toplanacak!

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi devrede!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

çerkezköy belediyesi ortak projeler Haberi

çerkezköy belediyesi ortak projeler

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun yeri ile ilgili plan tadilatları 23 Kasım’da askıdan indi. Proje ve planlama ile ilgili tüm dosyalar ve detaylar Ocak ayı içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilecek. 3 kat şeklinde yapılması planlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun bodrum katının 2 bin 100 metrekare, zemin katının 2 bin 10 metrekare ve 1. katının ise 884 metrekare olması planlanıyor” dedi.


İHALE 2016’DA YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında yapacağı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun ihalesinin 2016 yılında yapılıp, inşaatının başlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay,...