02 / 05 / 2024

Çerkezköy Evsel Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman hizmet verecek

Çerkezköy Evsel Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman hizmet verecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan, Çerkezköy Evsel Atıksu Arıtma Tesisinin (EATT) sözleşmesinin imzalandığı ve tesisin temelinin atıldığı bildirildi.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atıldı!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için imzalar atılacak.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atılıyor!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için 11 Haziran 2019 tarihinde imzalar atılacak.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Kocaeli'de 80 bin konut, evsel atıktan enerji üretim tesisi ile aydınlatılacak!

Türkiye'de ilk defa Kocaeli'de kurulacak evsel atıktan enerji üretim tesisi ile yılda 80 bin konutun 1 yıllık tüketimine denk gelen 250 milyon kilovatsaat elektrik enerjisi üretilecek.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Çerkezköy Evsel Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman hizmet verecek Haberi

Çerkezköy Evsel Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman hizmet verecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan, Çerkezköy Evsel Atıksu Arıtma Tesisinin (EATT) sözleşmesinin imzalandığı ve tesisin temelinin atıldığı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çerkezköy EATT'nin yatırım bedelinin yaklaşık 20 milyon TL'ye mal olacağı belirtilerek, Ergene Havzası Koruma Eylem Planı çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında DSİ tarafından Ergene Havzasında 12 evsel atık su arıtma tesisi inşa edileceği ifade edildi. Bu tesislerden olan Çerkezköy evsel atık su arıtma tesisinde ise önemli bir eşik aşılarak projenin inşaat sözleşmesinin imzalandığı aktarılan açıklamada, "Yaklaşık 20 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilecek olan tesis, günlük 35 bin metreküp evsel atık suyu arıtma kapasitesine sahip. Ayrıca günlük 40 bin metreküp evsel atık suyu arıtma...