08 / 05 / 2024

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneğ

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneğ

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

Türkiye Gastronomi Köyü Projesi hayata geçiriliyor!

Sarıyer Bahçeköy Lifepark'da yaklaşık yüz dönüm arazide hayata geçirilecek Türkiye Gastronomi Köyü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile entegre çalışacak

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Vatandaşlığın kolaylaşması yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekti!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, “Türkiye’de taşınmaz mal edimi yoluyla vatandaşlık kazanılması için öngörülen tutar geçtiğimiz günlerde 1 milyon dolardan 250 bin dolara düşürüldü. Bu durum yabancı yatırımcıları ülkemize çekmeye başladı” dedi.

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekecek yeni modeller üzerine çalıştıklarını söyledi.

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

Çerkezköy Türkan Saylan Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy ve Saray ilçelerinde bazı incelemelerde bulundu.

Darbe girişimi, Körfezli yatırımcıları Türkiye’den uzaklaştıramadı!

15 Temmuz hain darbe girişimi Körfezli yatırımcıyı Türkiye’den uzaklaştıramadı. Birlik mesajı veren Türk inşaat sektörü temsilcileri, “Türkiye Ortadoğu’nun sığınağı. Yatırım iştahı sürüyor, darbe vız geldi” dedi.

Leröy Türkiye'yi yatırım üssü seçti!

Alarko'nun su ürünleri şirketi Alfarm'ı satın alan Norveçli Leröy, Türkiye'yi yatırım üssü yapma kararı aldı.Türkiye üzerinden komşu ülkelere ihracat planlayan şirket, ucuza ekmek arası somon yedirecek.

Yapı Kredi Portföy Türkiye'nin en iyi portföy yönetim şirketi seçildi!

Yapı Kredi Portföy, finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşlarından biri olan EMEA Finance Magazine tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2014 ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi” seçildi.

BSH Türkiye, Çerkezköy'de büyük ev aletleri yatırımına geçti!

İki yıl önce Çerkezköy'de kurduğu fabrikada küçük ev aletleri üretimi gerçekleştirmeye başlayan BSH Türkiye, bu alandan çekiliyor. Fabrikada oluşan kapasite büyük ev aletlerinde kullanılacak.

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Alubond Türkiye'den Çerkezköy'e 100 milyon dolarlık yatırım!

Geçen yıl ağustos ayında Türkiye üretimine başlayan, yıllık 25 milyon m2 üretim hacmiyle, alüminyum kompozit panel firması Alubond, bir yıldan kısa bir zamanda Türkiye pazarında %15 paya ulaştı.

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneğ Haberi

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneğ

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım ayı Meclis toplantıları önceki gün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda yapılan toplantı ile tamamlanırken, toplantıda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı. Kasım ayı Meclis toplantısının son oturumu önceki gün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında yapılan toplantı ile tamamlanırken, Meclis toplantısına Ayfer Dönmez ve Ayhan Çitil katılmadılar. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki toplantıda İmar Komisyonu'na gönderilen muhtelif parsellerdeki 8 adet Belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildikten sonra gündemin son maddesinde yer alan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın durumu görüşüldü. 


OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ


Bu konu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu'nun aldığı tavsiye kararı okunduktan sonra söz konusu...