15 / 05 / 2024

CERN Türkiye

CERN Türkiye

CERN Genel Direktör Yardımcısı Tsesmelis, "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

CERN Türkiye'den inşaat sektörü desteği istedi!

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) direktör yardımcısı Emmanuel Tsesmelis Türkiye'nin inşaat sektöründe CERN'e yardım etmesini istedi.

CERN Türkiye'den inşaat desteği istedi!

CERN Genel Direktör Yardımcısı Tsesmelis, "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı!

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı. Tsesmelis: "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Türkiye, CERN ile ortak üyelik anlaşması imzaladı!

İsviçre'nin Cenevre şehrindeki CERN merkezinde yapılan imza töreninde konuşan Bakan Taner Yıldız, bugünün Türkiye için önemine dikkat çekti, üyelik sıfatıyla CERN'de bulunabilmenin heyecan verici olduğu söyledi.

Türkiye CERN'le ortak üyelik anlaşması imzaladı!

İsviçre'nin Cenevre şehrindeki CERN merkezinde yapılan imza töreninde konuşan Bakan Yıldız, bugünün Türkiye için önemine dikkat çekti, üyelik sıfatıyla CERN'de bulunabilmenin heyecan verici olduğu söyledi...

Türkiye CERN'e ortak üye oluyor!

Türkiye, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi'ne (CERN) ortak üye oluyor. Ortak üyelik anlaşması, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız'ın da katılacağı törenle 12 Mayıs'ta CERN merkezinde imzalanacak

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

CERN Türkiye Haberi

CERN Türkiye

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı'nda konuşan CERN Genel Direktör Yardımcısı Tsesmelis, "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.


Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Genel Direktör Yardımcısı Emmanuel Tsesmelis, Türkiye ile sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmak istediklerini belirterek, "Türkiye'nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB), CERN bünyesinde yer alan departmanların ihtiyaçları ile CERN Satın Alma Grubunun ihale ve alımları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı "Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı" gerçekleştirildi.


Konferansta konuşan CERN Genel Direktör Yardımcısı Tsesmelis, Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmak istediklerini ifade etti.

CERN'in Birleşmiş Milletler gibi çok uluslu bir yapısının olduğunu anımsatan Tsesmelis, "Kurumun 21 üye...