18 / 05 / 2024

Cesim Baran İnşaat adres

Cesim Baran İnşaat adres

Cesim Baran İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Cesim Baran tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Fatih, Şehremini Mahallesi, Millet Caddesi 'nde kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Rıdvan Fırat tarafından kuruldu.

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi kuruldu!

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Gürsel Baran: İnşaat sektöründeki daralma uzun sürmeyecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, TÜİK verilerine göre, inşaat sektörünün 2019'un ilk çeyreğinde yüzde 10,9 daraldığını belirterek, "İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi ve yaklaşık 200 sektörü etkiliyor. Sektördeki bu daralma uzun sürmeyecektir" dedi

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Şaban Özdemir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Baran Grup Endüstri İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Baran Grup Endüstri İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şen tarafından kuruldu. 

Özgün Tasarım İnşaat Madencilik Mühendislik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Tasarım İnşaat Madencilik Mühendislik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Özlem Gündoğan ve Baran Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Gürsel Baran: İnşaat sektörü ülkemizin geleceğini inşa ediyor!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran Yapı Bazaar'ın açılışına katıldı. Barna, "İnşaat sektörü sadece bina değil, ülkemizin geleceğini inşa ediyor" dedi.

Cesim Baran İnşaat adres Haberi

Cesim Baran İnşaat adres

Cesim Baran İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Cesim Baran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Cesim Baran İnşaat ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. c-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. d-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, e-Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. f-Her türlü...