19 / 05 / 2024

Cesim Boztaş

Cesim Boztaş

Boztaşlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Cesim Boztaş Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Pnb Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnb Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bulut Boztaş tarafından kuruldu.

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Çamur ve Fenih Kayailli ortaklığında kuruldu.

Bsc Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bsc Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sedat Taktak, Bayram Sağlam ve Cesim Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmud Cesim ve Muaz Aktaş ortaklığında kuruldu.

Kayal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kayal İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Şirin tarafından kuruldu.

Özbcn Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbcn Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cesim    Ziyalı tarafından kuruldu. 

Ankara'da 17'nci kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Ankara Çankaya'da 30 katlı apartmanın inşaatında çalışan Kenan Boztaş, 17'nci kattaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti...

Ofen Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofen Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cesim Varçın, Şinasu Aydeniz ve Bahattin Şirin ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitme aşamasına geldi. AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, hastanenin yıl sonuna kadar hizmete açılacağı bilgisini verdi.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Cesim Boztaş Haberi

Cesim Boztaş

Boztaşlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Cesim Boztaş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Boztaşlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...