11 / 05 / 2024

Çeşme arıtma sorunu

Çeşme arıtma sorunu

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın plaj sayısını artırma sözü umut verdi ancak ilçede su kesintileri, arıtma yapılmaması nedeniyle yayılan kötü kokular, sinek sorunu ve kaldırım işgalleri vatandaşı mağdur ediyor

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

İzmir'e 56 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Çanakkale Kepez'e yeni arıtma tesisi!

Çanakkale Kepez Belediyesi Hamidiye Mahallesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı yapım işine başlandı.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Manisa Salihli arıtma tesisi çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Adala Mahallesi'nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisi çalışmaya başladı.

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Çeşme arıtma sorunu Haberi

Çeşme arıtma sorunu


Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç için en iyi referans Alaçatı'daki başarılı performansı oldu. 

Vatandaşlar Dalgıç'tan aynı performansı şimdi Çeşme'de de göstermesini istiyor. İlçe halkının ve tatilcilerin en büyük beklentisi bu..

Yaz sezonunun uzatılmasına yönelik çalışmaların dışında seçim öncesi halk plajlarının sayısını artırma sözü veren Dalgıç, Çeşme merkezden Tekke plajına kadar olan bölümü halk plajı haline getirecek. 

Halkın ücretsiz olarak denize girebileceği bu plajlar her bütçeden insana hitap edecek. Ancak Çeşme'de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden kaynaklanan bazı sorunlar yaşanıyor. Bunların başında ise su kesintileri geliyor. Sık sık meydana gelen su kesintileri, tatilcileri mağdur ediyor. 

Arıtma tesislerinin çalıştırılmaması nedeniyle bazı bölgelerde pis kokular yayılırken yine buna bağlı olarak yeterli ilaçlama yapılmadığı için sinek sorunu yaşanıyor. 


Yürüyecek yer kalmıyor 

Alaçatı'da restoran kafe ve barların bulunduğu çarşıdaki tahta platformların kurulması...