02 / 05 / 2024

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç

Turizm sinerjisini sokağa yaymak gerektiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, " Sezonun uzamasını sağlayacak imar planların hazırlanması için gerekirse bakanlık kapısında yatarız " dedi...

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Çeşme’deki arazilerin çoğu iki şirketin elinde!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları” yorumladı...

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç Haberi

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç


Turizm sinerjisini sokağa yaymak gerektiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Sezonun uzamasını sağlayacak imar planların hazırlanması için gerekirse bakanlık kapısında yatarız" dedi.


Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde bir konuşma yapan Başkan Dalgıç, Çeşme'nin gelirinin yüzde 70'inin turizm ve buna bağlı sektörlerden elde ettiğini kaydetti. Dalgıç, "Turizm için öncelikle sinerjiyi sokağa yaymak lazım" dedi. İlçenin turizm sezonunun uzaması için kaliteli yatak sayısının artırılması gerektiğini bunun da ancak turizm alanlarının açılarak, yatırımlarının gerçekleşmesi ile mümkün olduğunu belirten Dalgıç, "Turizm sezonunu uzatmak için belediye hamiliğinde hem halk hem sektör temsilcileriyle birlikte; hep beraber elimizi taşın altına koyarak bu yatırımların gerçekleşmesi, yatak kapasitesinin artması için çalışacağız" diye konuştu.


Çeşme'nin eşsiz güzellik ve zenginliklere sahip inanılmaz bir coğrafya olduğunu belirten Başkan Muhittin Dalgıç, 'Çeşme' markasıyla kruvaziyer...