28 / 04 / 2024

çeşme denize cepheli arsa

çeşme denize cepheli arsa

Çeşme İcra Dairesi, Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde bulunan 8207 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam bedeli 5 milyon 334 bin 550 TL olarak belirlendi.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Kazlıçeşme'de 15 milyon TL'ye denize nazır satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de Hazine'ye ait olan arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Folkart Çeşme Boyalık fiyat listesi!

"Denize açılan kapı" sloganıyla basına tanıtılan Folkart Çeşme Boyalık projesi 36 adet daireden meydana geliyor. İşte Folkart Çeşme Boyalık fiyat listesi...

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Folkart Ardıç Çeşme konut fiyatları!

Folkart Ardıç Çeşme konut fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor. Denize sıfır konuma sahip projede blok yüksekliği beş katlı olarak planlandı.

Çeşme Dalyan Prestige fiyatları!

Denize sıfır konumda olan Dalyan Prestige İzmir projesi toplam 30 villadan meydana geliyor. Çeşme Dalyan Prestige fiyatları 700 bin dolardan başlıyor.

Çeşme Ilıca'da 4 milyon TL'ye satılık villa!

İzmir Çeşme Ilıca'da denize sıfır konumda bulunan 721 metrekare tek katlı müstakil villa Aliye Üster Vakfı tarafından satışa çıkarıldı. Kirala seçeneğinin de bulunduğu villanın satışı kapalı zarf usulüyle gerçekleşecek.

Folkart Blu Çeşme satılık!

Folkart Blu Çeşme satılık dairelerin fiyatları 306 bin Euro'dan başlıyor. Paşalimanı Fenerburnu'nda yükselen Folkart Blu Çeşme projesi denize sıfır konumda yer alıyor. Projeye özel iskele yapılıyor...

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi!

Denize sıfır şekilde inşa edilen Folkart Çeşme projesinin lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde inşa ediliyor.

Çeşme'de otel inşaatına tepki geldi!

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı. Kumsal kapatılarak, otelin özel plajı yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Çeşme'den arsa alacak!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çeşme tatilinde görüp beğendiği Dikili-Badem Koyu'ndaki denize sıfır arsayı almak için arsa sahibi ile görüşmelere başladı.

çeşme denize cepheli arsa Haberi

çeşme denize cepheli arsa

İzmir Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde bulunan 8207 metrekare yüzölçümlü arsa Çeşme İcra Dairesi tarafından 5 milyon 334 bin TL'ye satışa çıkıyor.


Özellikleri: İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Punta mevkiinde 8207 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın tam payı borçlu adına olup;Ilıca-Ildır yolunun 1 kilometre kuzeyinde, termal otele yakın, denizde 30-35 metre uzaklıkta, kuzey doğusu ve güney batısı yola cepheli, güney doğusu denize cephelidir. Arsa boş olup üzerinde maki örtüsü bulumaktadır. Çeşme Merkez'e ve Ilıca'ya yakınlığı, bulunduğu mevkii itibariyle yapılacak olan tesiste termal suyu imkanlarından yararlanılabilecek olması, önünde yat limanı projesinin varlığı ve bölgede benzer nitelikte arsanın az olması nedeniyle değerini müspet yönde etkilemektedir.


Yüzölçümü: 8.207m2

Arsa Payı: Tam

İmar Durumu: Çeşme Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün 07.07.2011 tarihli imar durumu belgesinden edinilen bilgiye göre; söz konusu parsel...