04 / 05 / 2024

Çeşme Otoyolu tepkisi

Çeşme Otoyolu tepkisi

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin Çeşme Otoyolu’nun Güzelbahçe’ye kadar ücretsiz hale getirilmesiyle ilgili bir televizyon kanalında “Biz yaptırdık” demesi tartışma başlattı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Çeşme'de kiralık koy tepkisi!

İzmir'in Çeşme İlçesi Çatalazmak bölgesindeki Gücücek Koyu'nda yapımı süren beach club çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Çeşme Alaçatı Havalimanı projesi onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ihalesini IC-Astaldi-Kalyon grubu ortaklığının aldığını belirtti. Ayrıca Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesinin de bu ay içinde yapılacağını söyledi.

İzmir-Çeşme Otoyolu yenileniyor!

Karayolların bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme yolları arasında ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu kapsamda İzmir-Çeşme ve Çeşme - İzmir yönlerinde bant aktarım çalışması yapılacak.

Mustafa İnce'ye Çeşme Otoyolu tepkisi!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin Çeşme Otoyolu’nun Güzelbahçe’ye kadar ücretsiz hale getirilmesiyle ilgili bir televizyon kanalında “Biz yaptırdık” demesi tartışma başlattı.

Kazlıçeşme Özak Yenigün Ziylan Projesi!

Kazlıçeşme Özak Yenigün Ziylan Projesi 111 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. E5 Otoyolu’na 3 kilometrelik mesafede olan proje 2016 yılında satışa çıkarılacak.

Çeşme'nin değeri doğru planlamayla artıyor!

Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, "İşadamları olarak Çeşme'nin turizm geleceğinden çok umutluyuz. İstanbul- İzmir Otoyolu'nun tamamlanmasıyla da Çeşme, Bordum ve Marmaris karşısında avantajlarını daha da artıracak" dedi..

Muhsin Dönmez: Çeşme'nin katma değeri yükseliyor!

Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, "İşadamları olarak Çeşme'nin turizm geleceğinden çok umutluyuz. İstanbul- İzmir Otoyolu'nun tamamlanmasıyla da Çeşme, Bordum ve Marmaris karşısında avantajlarını daha da artıracak" dedi

Ev alana Çeşme Sheraton'da tatil hediye!

Turizmde promosyon dâhisi olarak bilinen Çeşme Sheraton'ın sahibi İskender Dilek, bir inşaat firmasıyla dev bir kampanyaya hazırlanıyor. İnşaat şirketi, projesinden ev alana Çeşme tatili hediye edecek, Sheraton ise burada konaklayanları Avrupa'ya gönderec

Altay Çeşme Evleri'nde 295 bin liraya 2 oda 1 salon!

Maltepe'de konumlandırılan Yaşamkent Altayçeşme Konutları kapsamında kalan konutların fiyatları 295 bin liradan başlıyor

Alfemo Mobilya, Çin Guangzhou Fuarı'ndan ödülle döndü; müşterisini Çeşme'ye tatile gönderiyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

Çeşme'deki 128-A by Aslışah Alkoçlar Oteli, 23 Nisan'da hizmete açılacak!

Liseyi bitirmeye hazırlanan 19 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de sahibi olduğu butik oteli işletecek. Anne-babadan turizmci olan genç kız kışın ise İngiltere'ye gidip işletme eğitimi alacak

Çeşme Otoyolu tepkisi Haberi

Çeşme Otoyolu tepkisi

Güzelbahçe Karadenizliler Derneği Başkanı Uğur Semih Akdemir, “Otoyolun bedava olmasını Binali Yıldırım sağlamıştır. Mustafa İnce ‘Ben yaptım’ diyemez” dedi. Karayolları Müdürlüğü tarafından Çeşme Otoyolu gişelerinin Narlıdere'den Güzelbahçe'ye taşınması ve iki ilçe arasındaki bölümün ücretsiz hale getirilmesiyle ilgili projenin çalışmaları sürerken, ilginç bir tartışma ortaya çıktı. 


"Belediyenin ilgisi yok" 

Güzelbahçe Karadenizliler ve Karadenizli Esnaflar Derneği Başkanı Uğur Semih Akdemir, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin projeyle ilgili bir TV kanalında "Biz önayak olduk. Biz yaptırdık" dediğini öne sürdü. Belediyenin bu projeye direkt bir bağlantısının olmadığını ifade eden Uğur Semih Akdemir, "Otoyolun buraya kadar bedava olmasını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım sağlamıştır. Halkımızın ve sivil toplum örgütlerinin hepsi bu konuyu yazılı ve sözlü olarak yerel seçimler öncesinde Binali beye iletmişlerdir. Kendisi de...