08 / 05 / 2024

çeşme ovacık yatırım

çeşme ovacık yatırım

Hacer Korkmaz Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Hacer Korkmaz, Çeşme ve Alaçatı'nın Ovacık'a doğru büyüdüğünü belirtirken, "Birçok ünlü işadamı, sanatçı, bankacı ve büyük firmaların CEO'ları bu bölgeye geliyor" dedi

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

Son 17 yılda 1,2 trilyon liralık yatırım harcaması yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Türkiye'de 2018 fiyatlarıyla 17 yılda yaklaşık 1 trilyon 250 milyar liralık yatırım harcaması yapıldığını belirterek, "2019 Yılı Yatırım Programında şu anda devam eden yaklaşık 3 bin ana proje var'' dedi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen dev projeler hakkında konuştu. Tatmazoğlu, kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım yapıldığını 8 bin 221 evin kamulaştırıldığını söyledi.

Kar Group'tan yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırım!

Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yatırımlar hayata geçiren Kar Group, yıl sonuna kadar toplam 180 milyon liralık yatırım planlıyor.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Salameh tarafından kuruldu.

Pendik'e 1 katrilyon 80 trilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pendik Belediyemiz sadece son birkaç yılda ilçemize 230 trilyon liralık yatırım yapmıştır. Diğer eserlerle birlikte Pendik, son birkaç yılda 1 katrilyon 80 trilyon liralık bir yatırıma kavuşmuştur." dedi.

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak!

Meva İnşaat İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak.

çeşme ovacık yatırım Haberi

çeşme ovacık yatırım


Çeşme'de faaliyet gösteren Hacer Korkmaz Yatırım Danışmanlığı firması, özellikle arsa yatırımları konusunda müşterilerine sunduğu uzman ve kaliteli hizmet anlayışıyla beğeni topluyor. Çeşme'de emlak sektöründe 15 yıldır hizmet sunduklarını dile getiren Hacer Korkmaz, "Yaptığımız iş emlakçılığın çok ötesinde. Bİz firma olarak bize güvenen yatırımcılara, yatırım yapmış oldukları gayrimenkuller üzerinden para kazandırmayı hedefliyoruz" dedi. Firma olarak en büyük avantajlarının Çeşmeli olmak, Çeşme'de yaşamak ve ve çeşme ile ilgili her türlü oluşumu yakından takip edebilmek olduğunu dile getiren Korkmaz, "Hal böyle olunca Çeşme yarımadası üzerinde hangi bölgede yatırım yapılması gerektiğini ve Çeşme'nin yerleşim alanının hangi tarafa doğru ilerleyeceğini gayet iyi biliyor ve izliyoruz. Çeşme gibi bir yerde yapacağınız yatırımı pahalı almak, yatırım değildir. Yatırımcının Çeşme'de dikkat etmesi gereken bir çok husus var"...