04 / 05 / 2024

Çeşme Paşalimanı Koyu yapılaşma

Çeşme Paşalimanı Koyu yapılaşma

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Demet Akalın Çeşme'de 2 milyon 700 bin TL'ye villa aldı!

Şarkıcı Demet Akalın Çeşme Ayayorgi Koyu'ndaki villaya 2 milyon 700 bin TL ödedi.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Çeşme'de kiralık koy tepkisi!

İzmir'in Çeşme İlçesi Çatalazmak bölgesindeki Gücücek Koyu'nda yapımı süren beach club çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

Çeşme Paşalimanı Koyu yapılaşma Haberi

Çeşme Paşalimanı Koyu yapılaşma

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Sertel sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

CHP'li Sertel, ''İzmir'de Folkart A.Ş.'nin Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki "Folkart Blu" isimli projesinin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddia ediliyor. Folkart A.Ş., turizm belgesi almasına rağmen yasalara aykırı bir şekilde bu alana 7 katlı rezidans inşa etti'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in soruları:
1- Çeşme Paşalimanı Koyu'nda bakanlığınız tarafından kaç firmaya turizm belgesi ve otel yapma izni verilmiştir? Bu firmalar hangileridir? Bunlardan hangileri verilen izinler doğrultusunda inşaatlarını sürdürmektedir?

2- Bakanlığınız tarafından Folkart A.Ş/ye verilen turizm belgesi Ve otel r,yh‘şat(hıh kapsamı nedir? Verilen otel...