29 / 04 / 2024

Çeşme Termal Sağlık Merkezi nerede inşa edilecek

Çeşme Termal Sağlık Merkezi nerede inşa edilecek

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

4 üniversite peş peşe duyurdu! 1097 sağlık personeli alımı başladı! İşte şartlar!

Sağlık personeli olmak isteyenlere müjde. 4 üniversite de personel alımına dair peş peşe açıklama yaptı. İşte detaylar!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

İş arayanlara Sağlık Bakanlığı’ndan müjde geldi! 27 bin kişi işe alınacak! İşte başvuru detayları

Sağlık Bakanlığı’ndan 27 bin kişiye güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı 2022 yılının sonuna kadar bünyesine 27 bin personel katacak. Peki, Sağlık Bakanlığı’nda işe girmek için şartlar neler? İşte detaylar…

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Masdarı tarafından kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi nerede inşa edilecek Haberi

Çeşme Termal Sağlık Merkezi nerede inşa edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin büyük ortak olduğu TETUSA (Termal Turizm Sağlık Merkezi A.Ş.) şehrin önemli turizm bölgelerinden Çeşme’de yılların hayali olan "turizmi 12 aya yayma" hedefini gerçeğe dönüştürmek içinçok önemli bir adım attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çeşme'de 200 milyon lira yatırımla kurulacak uluslararası standartlardaki termal sağlık merkezi projesi TETUSA OASIS'in yaşama geçirilmesi için Slovenyalı mimarlık grubuyla imza töreni yapıldı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki imza törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, TETUSA  Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, projeyi hazırlayan mimarlık ekibi ve TETUSA ortakları katılım gösterdi.

EXPO için belirlediğimiz hedefe yürüyoruz


Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, projenin hayata geçmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çeşme Belediyesi olarak ellerini taşın altına...