29 / 04 / 2024

çeşme Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

çeşme Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

TURAB Genel Başkanı Emin Ucuz, mayıs ayında Çeşme'de düzenleyecekleri 'Yapı Fuarı'na Türk işadamlarının yanı sıra Arap iş dünyasından 600'e yakın alıcının da katılacağını söyledi.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Akn Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akn Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Tuğçe Demir tarafından kuruldu.

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

çeşme Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Haberi

çeşme Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

Merkezi Mersin'de olan Türk- Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Emin Ucuz, 22 Arap ve 7 Türki Cumhuriyet arasında ticari, sosyal ve kültürel bağları güçlendirmek amacı ile kurulan derneğin ülke ekonomisini güçlendirecek çalışmalara imza attığını belirterek, "Bu yıl iki fuar birden düzenleyeceğiz. 26-29 Mayıs tarihlerinde Çeşme'de düzenleyeceğimiz 'Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katılımın çok yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Fuarımıza katılan alıcı Arap işadamlarıyla Türk işadamları bire bir görüşüp önemli bağlantılar kuruyor" dedi. 


İHRACATTA GERİLEME OLMADI

İzmir ve Gaziantep'te şubelerinin, Ankara ve Ceyazir'de ise temsilciliklerinin bulunduğunu söyleyen Genel Başkan Emin Ucuz, "200 üyeli çok güçlü bir sivil toplum örgütüyüz. Gerek ulusal, gerekse uluslararası arenada önerileri dikkate alınan, yaptığımız etkinliklerle ses getiren bir kuruluşuz. İlgi alanımızdaki ülkelerle ilişkilerimizin gelişmesi adına...