03 / 05 / 2024

çeşme yatırımları

çeşme yatırımları

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, Çeşmede yatırım yapıyor. Geçtiğimiz ay Çeşme’de yeni yapılan bir siteden 3 villa alan Zorlu, önceki hafta bir villa daha satın aldı.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı Çeşme'de!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce (TURAB) düzenlenen fuarlarla 500 Arap işadamı, 100 İzmirli firma yetkilisiyle Çeşme'de buluşarak yatırım imkanlarını konuşacak. Fuarın açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak.

Veysi Öncel: Çeşme’yi tüm dünyaya tanıtacağız!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel yaptığı açıklamada 2015 turizm sezonu hazırlıklarının başladığını belirterek, yapılacak çalışmalarla ilçenin dünyanın dört bir yanında tanıtılacağını söyledi.

Faik Tütüncüoğlu: Çeşme'yi dünya konuşuyor!

Faik Tütüncüoğlu: "Dünyada yaşanabilecek, gezilebilecek 31 yer seçti. Çeşme'yi 8. sıradan, İstanbul'u ise 19. sıradan işaret etti. Biz daima prensiplere bağlıyız, insanların yaşaması için her türlü imkanı sağlıyoruz."

Faik Tütüncüoğlu: Çeşme'deki plansızlık milyonları kaçırıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ayrıca Bakanlık yetkililerin Çeşme planlarıyla ilgili çalışmayı yapmadığı için bir çok yabancı ülke yatırımcısının milyon dolarlık yatırımlardan vazgeçtiğinin de altını çizdi.

Çeşme çarşısı cazibe merkezi olacak!

CHP Çeşme Belediye Başkan aday adayı Dr. Mehmet Görgün başta trafik olmak üzere tespit ettiği sorunları çözecek projelerle Çeşme Çarşısının ve Çeşme merkezin canlandırılacağını söyledi.

Çeşme'de yatırımın yeni adresi Ovacık!

Hacer Korkmaz Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Hacer Korkmaz, Çeşme ve Alaçatı'nın Ovacık'a doğru büyüdüğünü belirtirken, "Birçok ünlü işadamı, sanatçı, bankacı ve büyük firmaların CEO'ları bu bölgeye geliyor" dedi

Prohorov, Çeşme'de 200 milyon dolarlık yatırım yapmak için bekliyor!

Çeşme Belediye Başkanı Tütüncüoğlu: "Rus milyarder Prohorov, Çeşme’de yatırım yapmak için 6 yıldır bekliyor" ...

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

çeşme yatırımları Haberi

çeşme yatırımları

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, Çeşmede yatırım yapıyor. Geçtiğimiz ay Çeşme’de yeni yapılan bir siteden 3 villa alan Zorlu, önceki hafta bir villa daha satın aldı. Bodrumun artık gözden düştüğünü belirten Zorlu, ''Çeşme sürekli değer kazanıyor. Bu nedenle ben de bütün yatırımımı buraya yapmaya tervih ettim. Zaten İzmir'liyim'' şeklinde konuştu.


Böyle Devam

Çeşme’de 2.5 milyonluk yatırım yapan Zorlu, dizi çalışmalarının yanı sıra Ortadoğu ülkelerinde sık sık konserler veriyor. Yeni sezonda da bir komedi dizisinde rol alacak olan sanatçı, “Şu sıralar oyunculuk şarkıcılığın önüne geçti. Sanırım bir süre daha böyle devam edecek” diye...