12 / 05 / 2024

Çeşmede alt yapı sorunları

Çeşmede alt yapı sorunları

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın plaj sayısını artırma sözü umut verdi ancak ilçede su kesintileri, arıtma yapılmaması nedeniyle yayılan kötü kokular, sinek sorunu ve kaldırım işgalleri vatandaşı mağdur ediyor..

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi!

Altı blokta 277 daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri Eylül 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi 594 bin TL’den başlıyor.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Gölbahçe Evleri Sur Yapı proje fiyatları!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı proje fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Gölbahçe Evleri projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Taşköprü OSB’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı!

Taşköprü’de geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı.

Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi 2017!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi 594 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gölbahçe Evleri'nde daireler Eylül 208 yılında teslim ediliyor...

Denizli Çal, Çivril ve Baklan’a dev alt yapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çal, Çivril ve Baklan ilçesindeki toplam 13 mahallede daha alt yapı atağı başlattı.

Manavgat'ın alt yapısına 192 milyon TL harcandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’a yatırım olduğu yağdı. İlçenin kangrene dönüşen alt yapı sorunlarını çözmek için 3 yılda 192 milyonluk yatırım yaptı.

Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat 2017!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi 594 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gölbahçe Evleri'nde teslimler Eylül 2018 yılında yapılıyor...

Gölbahçe Evleri Sur Yapı ev fiyatları!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı ev fiyatları 594 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gölbahçe Evleri Sultanbeyli projesinde teslimlerin Eylül 2018'de yapılması planlanıyor...

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Çeşmede alt yapı sorunları Haberi

Çeşmede alt yapı sorunları

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç için en iyi referans Alaçatı'daki başarılı performansı oldu. Dalgıç'tan aynı performansı şimdi Çeşme'de de göstermesini istiyor. İlçe halkının ve tatilcilerin en büyük beklentisi bu.. Yaz sezonunun uzatılmasına yönelik çalışmaların dışında seçim öncesi halk plajlarının sayısını artırma sözü veren Başkan Dalgıç, Çeşme merkezden Tekke plajına kadar olan bölümü halk plajı haline getirecek. Halkın ücretsiz olarak denize girebileceği bu plajlar her bütçeden insana hitap edecek. Ancak Çeşme'de İzmir Büyükşehir Belediyesinden kaynaklanan bazı sorunlar yaşanıyor. Bunların başında ise su kesintileri geliyor. Sık sık meydana gelen su kesintileri, tatilcileri mağdur ediyor. 


Arıtma tesislerinin çalıştırılmaması nedeniyle bazı bölgelerde pis kokular yayılırken yine buna bağlı olarak yeterli ilaçlama yapılmadığı için sinek sorunu yaşanıyor. Yürüyecek yer kalmıyor Alaçatı'da restoran kafe ve barların...