16 / 05 / 2024

çeşmede villa

çeşmede villa

Emre Belözoğlu, eşinin memleketi İzmir'i çok sevdi. Geçtiğimiz ay İzmir'den rezidans daire alan futbolcu, şimdi de Çeşme'de 1.5 milyon TL'ye havuzlu villa sahibi oldu

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Botanika Bahçeşehir projesiyle 374 yeni konut ve 14 villa geliyor!

Botanika Bahçeşehir projesi için düğmeye basıldı. Projede 374 adet konut ve 14 adet villa yer alacak. İşte detaylar...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Romalılar 1800 yıl önce depreme karşı mimari teknikler kullanmış!

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan çalışmalarda yeni sonuçlar ortaya çıktı. Kutsal alanındaki anıtsal çeşmede bazı mimari teknikler kullandığı belli oldu. Mühendislerin depreme karşı koruma amacıyla geliştirdiği açıklandı.

çeşmede villa Haberi

çeşmede villa

Fenerbahçe'den İspanyol takımı Atletico Madrid'e 2.7 milyon euroya transfer olan Emre Belözoğlu, eşinin memleketi İzmir'e çok alıştı. Yazlarını Çeşme'de geçiren Belözoğlu, geçtiğimiz ay İzmir'deki Folkart'tan 900 bin TL'ye bir rezidans daire satın almıştı. 


2 AYDA 2.8 MİLYON TL! 

Ardından eşi Tuğba Hanım'a 400 bin TL'ye bir cip satın alan Emre Belözoğlu, bu kez de Çeşme'deki bir villa için kesenin ağzını açtı. Yıldız futbolcu, Mamurbaba mevkiinde bulunan havuzlu bir villayı 1.5 milyon TL'ye satın alarak; son 2 ay içerisinde 2.8 milyon TL'lik harcama yapmış oldu. 

Takvim/KAHRAMAN...