11 / 05 / 2024

Çeşmedeki kent sorunları

Çeşmedeki kent sorunları

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın plaj sayısını artırma sözü umut verdi ancak ilçede su kesintileri, arıtma yapılmaması nedeniyle yayılan kötü kokular, sinek sorunu ve kaldırım işgalleri vatandaşı mağdur ediyor..

SARI alarm! Meteoroloji'den 12 kent için peş peşe uyarı geldi! Dikkat kuvvetli yağışlar geliyor...

Yaz mevsimin gelmesine rağmen hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrediyor. Meteoroloji'den 12 kent için peş peşe uyarı geldi! Dikkat kuvvetli yağış geliyor!

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Antalya'da İmar Yönetmeliği Taslağı için çalışma yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözmek için İmar Yönetmeliği Taslağı çalışması gerçekleştiriyor. 

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Kent içi raylı sistemlere 7,5 milyar liralık bütçe!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından aralarında İstanbul banliyo hatlarının iyileştirilmesi, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları metro bağlantılarının da bulunduğu kent içi raylı sistemlere 7,5 milyar lira bütçe ayrıldığı açıklandı.

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Güzelbahçe'de kent yatırımları hızla devam ediyor!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, şimdiye kadar verdiği tüm sözleri tuttuğunu söyledi; ilçede betonlaşmaya asla izin vermediklerinin altını çizdi, “Kentin değerine değer katmaya devam edeceğiz” diye açıklama yaptı. 

İzmir'de tüm kent sorunları çözülecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi.

Çeşmedeki kent sorunları Haberi

Çeşmedeki kent sorunları

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç için en iyi referans Alaçatı'daki başarılı performansı oldu. Dalgıç'tan aynı performansı şimdi Çeşme'de de göstermesini istiyor. İlçe halkının ve tatilcilerin en büyük beklentisi bu.. Yaz sezonunun uzatılmasına yönelik çalışmaların dışında seçim öncesi halk plajlarının sayısını artırma sözü veren Başkan Dalgıç, Çeşme merkezden Tekke plajına kadar olan bölümü halk plajı haline getirecek. Halkın ücretsiz olarak denize girebileceği bu plajlar her bütçeden insana hitap edecek. Ancak Çeşme'de İzmir Büyükşehir Belediyesinden kaynaklanan bazı sorunlar yaşanıyor. Bunların başında ise su kesintileri geliyor. Sık sık meydana gelen su kesintileri, tatilcileri mağdur ediyor. 


Arıtma tesislerinin çalıştırılmaması nedeniyle bazı bölgelerde pis kokular yayılırken yine buna bağlı olarak yeterli ilaçlama yapılmadığı için sinek sorunu yaşanıyor. Yürüyecek yer kalmıyor Alaçatı'da restoran kafe ve barların...