05 / 05 / 2024

Çetin Gül Gül İnşaat

Çetin Gül Gül İnşaat

Gül İnşaat şirketlerini yöneten dört kardeşten biri olan Çetin Gül kimdir? Gül İnşaat'ın yöneticilerinden Çetin Gül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Erçet Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliyat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçet Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliyat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Çetin Kılıç tarafından kuruldu.

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi İsmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnspired Parks İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnspired Parks İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cavit Çetin Güner tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Haşim Çetin, Emin Özdemir ve Yasin Bayrakcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Gündüç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Gündüç ve Murat Erdinç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Doruk Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Göcen tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, T.Kent Caddesi, T.Kent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Çukurova'da kreş inşaatları devam ediyor!

30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde "Her Semte Bir Kreş" vaadinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gülen Yüzler adıyla ilkini Kasım 2014'te hizmete açtığı ilk kreşin ardından ikinci ve üçüncü semt kreşlerinin yapımına başladı.

Ertürkler Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertürkler Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ertürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Çetin Gökçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Maltepe'de kuruldu.

Çetin Gül Gül İnşaat Haberi

Çetin Gül Gül İnşaat

Çetin Gül kimdir?

Çetin Gül, 1985 yılında babası Mehmet Gül tarafından kurulan Gül İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Üyesi.


İnşaat sektöründe 26 yıldır hizmet veren Gül İnşaat'ın başında bugün, Çetin Gül'ün kardeşleri Ahmet Gül, Nedim Gül, ve Metin Gül bulunuyor.


Bugün 4 kardeş tarafından yönetilen Gül İnşaat'ın kurucusu, Mehmet Gül, 1977 yılında Gümüşhane’den İstanbul’a gelerek konut ve yazlık site projelere yoğunlaştı. Tam bir aile şirketi olarak bilinen Gül İnşaat'ın avm projeleri şu şekilde sıralanıyor; 


Flyinn, 

Capacity, 

Perla Vista, 

Historia, 

Metroport, 

Pelican...