05 / 05 / 2024

Çetin Gül hayatı

Çetin Gül hayatı

Gül İnşaat şirketlerini yöneten dört kardeşten biri olan Çetin Gül kimdir? Gül İnşaat'ın yöneticilerinden Çetin Gül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Kayseri Yamula Baraj Gölü cazibe merkezi oluyor!

Kocasinan Belediyesi Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek adına emin adımlarla ilerliyor. Şehri sahil kentine çeviren Yamula Baraj Gölü’nün etrafında Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Refik Gül kimdir?

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Peki, Refik Gül kimdir? Refik Gül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Refik Gül..

Mogan Gölü hayat buldu!

Ankara’da son dönemde etkili olan yağışların ardından Mogan Gölü'nde su seviyesi yaklaşık 50 santimetre yükseldi. Gölde balıkçılık yapan vatandaşlar, “Gelecek için umut verici” yorumunu yaptı.

Burdur Gölü'nde su seviyesi yükseldi!

Ekosistemi Koruma ve Burdur Gölü’ne Hayat Verelim Derneği Başkanı Dr. Dt. Süleyman Faki, Burdur Gölü’nde yapılan çalışmalar sonucu göl su seviyesinin 12 santimetre yükseldiğini açıkladı.

Büyükçekmece Gölü buz tuttu!

İstanbul’da eksileri gören hava sıcaklığına karşı koyamayan Büyükçekmece Gölü buz tuttu. İstanbul’da son birkaç gündür etkisini gösteren dondurucu soğuk, hayatı olumsuz etkiledi...

Çetin Gül hayatı Haberi

Çetin Gül hayatı

Çetin Gül kimdir?

Çetin Gül, 1985 yılında babası Mehmet Gül tarafından kurulan Gül İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Üyesi.


İnşaat sektöründe 26 yıldır hizmet veren Gül İnşaat'ın başında bugün, Çetin Gül'ün kardeşleri Ahmet Gül, Nedim Gül, ve Metin Gül bulunuyor.


Bugün 4 kardeş tarafından yönetilen Gül İnşaat'ın kurucusu, Mehmet Gül, 1977 yılında Gümüşhane’den İstanbul’a gelerek konut ve yazlık site projelere yoğunlaştı. Tam bir aile şirketi olarak bilinen Gül İnşaat'ın avm projeleri şu şekilde sıralanıyor; 


Flyinn, 

Capacity, 

Perla Vista, 

Historia, 

Metroport, 

Pelican...