26 / 05 / 2024

Çetin Kürekci

Çetin Kürekci

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kürekci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Çinçindere Caddesi'nde kuruldu

Herkes denetleniyor ama milyon dolarlık gayrimenkulleri bakkaldan ekmek alır gibi alanlara dokunulmuyor! 

Para Analiz köşe yazarı Çetin Ünsalan, gayrimenkulde kayıt dışılık ve denetim konusu ile ilgili yazısında "Herkes denetleniyor ama milyon dolarlık gayrimenkulleri bakkaldan ekmek alır gibi alanlara dokunulmuyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Kırmızı ette fiyatlar yeniden yükseliyor! Bir haftada 15 TL zam geldi!

Kırmızı et fiyatları kısa bir duraklamanın ardından tekrar yükselişe geçti. 45 gün önce 220 TL’ye kadar gerileyen karkas etin kilogramı, tekrar artarak ortalama 250 TL’yi aştı. Son bir haftada özellikle kuzu etindeki 15 TL’lik fiyat artışı yaşandı.

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çetin tarafından kuruldu.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Reverans İmza Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reverans İmza Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Zan, İlker Çetin ve Murat İktu ortaklığında kuruldu.

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Leı Zhang, Mustafa Çetin ve Sercan Fırıncı ortaklığında kuruldu.

Gram altında inanılmaz iddia! Artuğ Çetin öyle bir tahminde bulundu ki duyan kuyumcuya ışınlanacak!

Şu anda gram altın fiyatı yaklaşık 1260 TL civarında seyrediyor ve altın piyasasında önümüzdeki aylarda yeni bir rekor beklentisi var. Son dönemde adından sıkça söz ettiren piyasa uzmanlarından Artuğ Çetin, gram altın hakkında ilginç bir tahminde bulundu.

 Kırmızı ette kafalar karışık… İstanbul’da kırmızı et 3 farklı fiyattan satılıyor!

Vatandaşın Ramazan ayında mağdur olmaması için fiyat sabitlemesi uygulamasına gidilmesinin ardından İstanbul’da kırmızı etin 3 farklı fiyattan satılmaya başlandı.  

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Kırmızı et pahalı değil! 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabiliyor!

Yeni yılla birlikte ete gelen peş peşe zamlarla etin kilo fiyatı 200 TL'ye ulaştı. Ancak ilginç bir hesap söz konusu. Kırmızı etin 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabilmesi etin pahalı olmadığı yorumlarına neden oldu.

Kırmızı ete şok zam! En ucuz etin kilosu kaç para oldu?

Sürekli artın fiyatlar nedeniyle vatandaşın artık yavaş yavaş sadece adını duyduğu kırmızı ete yılbaşından bu yana bir haftada üç kez gelen zamlarla en ucuz etin kilosu 200 liranın üstüne çıktı.

Çetin Kürekci Haberi

Çetin Kürekci

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kürekci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Sanayi Mahallesi, Çinçindere Caddesi,...