02 / 05 / 2024

Cevahir AVM hakkında bilgi

Cevahir AVM hakkında bilgi

2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 3 bloktan oluşan, Şişli'deki Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki yüzde 50 hissesini 350 milyon dolar (507.5 milyon lira) bedel üzerinden satışa çıkarmış.

'AVM kiralarında KDV kaldırılsın' önerisi!

Covid-19 sonrasında gerçekleşen vergi düzenlemeler hakkında konuşan CSK Denetim ve Mali Müşavirlik’in sahibi Bağımsız Denetçi ve S. M. Mali Müşavir Serkan Kumdakçı, AVM'lerde ödenen kiralardan alınan KDV belirli bir süre kaldırılabilir önerisinde bulundu. 

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Cevahir AVM'deki açık satış noktaları mühürlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan’ın Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine başlatılan soruşturma sonrasında ünlü alışveriş merkezinde ilginç bir manzara ortaya çıktı.

Cevahir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Cevahir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cevahir AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Peki, Cevahir AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Peki, İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

Cevahir AVM hakkında bilgi Haberi

Cevahir AVM hakkında bilgi



İBB, Cevahir'deki yüzde 50 hissesini satacak


TEBERNÜŞ KİREÇCİ

  

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul, Şişli'deki Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki yüzde 50 hissesini 350 milyon dolar bedel üzerinden satışa çıkardı. Bu bedele KDV dahil değil. KDV dahil edildiğinde ihale bedeli 413 milyon dolara ulaşacak.

    Kapalı teklif ile yapılacak ihale 14 Kasım'da İBB encümen salonunda gerçekleştirilecek ve açık artırma yapılmayacak. İhalenin iştirak teminatı 51 milyon 33 bin YTL olarak açıklandı. 3 bloktan oluşan Cevahir'in toplamı 349 bin 417 metrekareyi buluyor.

    

Gelir metroya gidecek

    

    Cevahir Alışveriş Merkezi halen Türkiye'nin merkezi lokasyonda yer alan en büyük kompleksi olarak tanımlanıyor. İBB Başkanı...