01 / 05 / 2024

Cevahir Holding Makedonya

Cevahir Holding Makedonya

Şirket, 300 milyon euroluk yatırımla 4 blokta 1376 konutlu rezidans, AVM ve otel yapacak. Cevahir Çin'de de yatırım fırsatlarını değerlendirecek

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

TAV'dan Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım!

Yatırımlarına son sürat devam eden TAV Havalimanları Holding AŞ Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım yapacak.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

Limak Holding'den Makedonya'da 250 milyon euroluk yatırım!

Limak tarafından, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başlatılan 250 milyon euro değerindeki Limak Diamond Karma Kullanımlı Üstyapı Projesi'ne ilişkin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Adalı Holding Makedonya'da baraj inşa edecek!

Adalı Holding, Makedonya'nın güneydoğusunda yer alan Gevgeli'de baraj inşa edecek. 39 milyon Euroya mal olacak baraj, 50 yıl içinde bölgede yapılan en büyük altyapı çalışması olacak..

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

İbrahim Cevahir'in mirası paylaştırıldı!

Cevahir Holding’in kurucusu müteahhit ve işadamı İbrahim Cevahir’in 21 Eylül 2015’te vefat etmesi sonrasında, çocukları arasında miras kavgası çıkmıştı.Vasiyetnamede Cevahir’in son arzusu olarak, varislerinin miras kavgasına girmemelerini istediği görüldü

İbrahim Cevahir'in mirası paylaşılamadı!

Cevahir Holding'in kurucusu İbrahim Cevahir'in kızı Greenall, mirastan pay istemesi üzerine ağabeyinin kendisini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunarak koruma talep etti.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

İbrahim Cevahir hayatını kaybetti!

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 77 yaşında hayatını kaybeden Cevahir, yarın Yeniköy Cevahirler Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

2000 yılında Merter Cevahir Koru Sitesi'nde 2.310 mark taksitle daire!

Cevahir Holding'in konut projesi olan Merter Cevahir Koru Sitesi'nde bulunan daireler, 2000 yılında 60 ay vadeyle aylık 2 bin 310 mark (690 milyon 690 bin lira) taksitle satılıyormuş.

Cevahir Holding Makedonya Haberi

Cevahir Holding Makedonya

Cevahir Holding yurtdışı yatırımlarına Makedonya ile devam ediyor. Cevahir Holding, Makedonya'nın en büyük yatırımı olan rezidans ve AVM projesinin temelini attı. Makedonya Başbakanı Nikola Guruevski'nin de katıldığı törende konuşan Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, yaklaşık 300 milyon euro yatırımla hayata geçirdikleri ve sözleşmeye göre 6 yılda tamamlanması gereken projeyi 36 ayda tamamlamak istediklerini söyledi.  


Ukrayna'dan vazgeçti


42'şer katlı 4 kuleden oluşan projenin aynı zamanda Makedonya'nın en yüksek binası olacağına vurgu yapan Cevahir, "2 yıl önce ihaleye girdiğimizde en az 33 kat şartı olduğu için yerel firmaların katılmadığını gördük. İstersek daha yüksek yapabilirdik ama biz 42 katlı olarak tasarladık" dedi. Neden Makedonya sorusunu da cevaplayan Cevahir, yaşanan küresel kriz nedeniyle Ukrayna Kiev'deki 70 katlı kule projesinden vazgeçerek buraya yöneldiklerini söyledi....