05 / 05 / 2024

Cevahir yapı Hb Grup Avcılar Firuzköy

Cevahir yapı Hb Grup Avcılar Firuzköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap ve sözleşme ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

‘İmara açılmayacak’ denmişti! Eski askeri arazideki konut projesine onay verildi!

Cevahir Yapı’nın, İstanbul Tuzla’da eski askeri arazide konut projesi inşa etmek için onay aldığı öğrenildi. Daha öncesinden söz konusu arazinin imara açılmayacağı belirtilmişti.

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Mct Mimarlık Yapı Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mct Mimarlık Yapı Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cevahir Türk imzasıyla kuruldu.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

Cevahir AVM TET projesine ev sahipliği yapıyor!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin Türkiye Enerjisini Topluyor (TET) projesinin etkinlikleri bu yıl Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yapılacak

Cevahir, Makedonya'ya 300 milyon Euro'luk rezidans yapıyor!

Şirket, 300 milyon euroluk yatırımla 4 blokta 1376 konutlu rezidans, AVM ve otel yapacak. Cevahir Çin'de de yatırım fırsatlarını değerlendirecek

Cevahir yapı Hb Grup Avcılar Firuzköy Haberi

Cevahir yapı Hb Grup Avcılar Firuzköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Yer Teslimi ile ilgili açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. 

Peki Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Peki Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap için sözleşmeyi 3 Ekim 2022 tarihinde yüklenici firma ile imzalamıştı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap Cevahir Yapı San. Turz. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap sözleşme...