06 / 05 / 2024

Cevdet Orhan Aziziye

Cevdet Orhan Aziziye

Erzurum 'un Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede görev yapan kurum amirlerine kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Toplantıya ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili sektör temsilcileri katıldı.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Mehmet Sekmen'den kentsel dönüşüm brifingi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm projelerine tam not!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Erzurum Aziziye'de 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Aziziye’de kuruluşundan beri süregelen tapu karışıklıkları tarih oldu. Vatandaşların tapu devirlerinde ve satışlarda yaşanan sorunu ortadan kaldıran Başkan Orhan, ilçe halkının yüzünü güldürdü.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

Erzurum Aziziye'ye dev mesire alanı yapılacak!

Erzurum Aziziye Belediyesi’nin 25 dönümlük dev mesire alanı projesi için çalışmalar başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, “Ilıca’yı bölgenin mesire alanı haline getirecek proje, ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Erzurum Ilıca'da 380 konut ve 114 işyerinin teslimi gerçekleşecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kentsel dönüşümle nitelikli konut ihtiyacı karşılandı!

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye tarafından yapılan çalışmaları basın mensuplarına anlattı. Orhan, kentsel dönüşümle nitelikli konut ihtiyacının karşılayacağını ifade etti.

Muhammed Cevdet Orhan, genç planlamacılarla buluştu!

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı. Orhan, Aziziye’nin bölgedeki yeri, çevresel kaynakları ile fiziki, sosyal ve demografik yapısı hakkında bilgi verdi.

Aziziye Dadaşkent 200 Evler’de 200 konut kamulaştırılacak!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Dadaşkent 200 Evler’de 220 konutun kamulaştırılacağı müjdesini verdi.

Dadaşkent 200 Evler'de 220 konut dönüşüme uğrayacak!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2016 yılında Dadaşkent semtinde 200 Evler'de 220 konutun kentsel dönüşüm projesine alındığını belirtti.

Aziziye Dadaşkent’e kentsel dönüşüm müjdesi!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kentsel dönüşüm’de öncelikli olarak Dadaşkent semtinde 220 konutun kamulaştırılacağı müjdesini verdi.

Cevdet Orhan Aziziye Haberi

Cevdet Orhan Aziziye

Erzurum 'un Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede görev yapan kurum amirlerine kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. 


Aziziye Kaymakamı Zafer Öz'ün göreve başlamasından sonra düzenli olarak devam eden kurumlar arası işbirliği ve iletişimi arttırma amacıyla ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili sektör temsilcilerinin katıldığı ve bilgi alışverişinin yapıldığı sabah kahvaltısı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde yapıldı.

İlçe Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programına Kaymakam Zafer Öz, Garnizon Komutanı Ulaştırma Yarbay Erhan Yıldız, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman ve ilçe deki kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı. 


Kaymakam Zafer Öz kahvaltı sonrasında düzenlenen toplantıda Kurumlann sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında Kurum Amirlerinden bilgi aldı. Toplantıda...