30 / 04 / 2024

cevdet yılmazdan Doğu Anadolu Bölgesine yatırım açıklaması

cevdet yılmazdan Doğu Anadolu Bölgesine yatırım açıklaması

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi ve bir eylem planı yaptık. Bu eylem planımız 5 yıllık süreçte Doğu Anadolu Bölgesi'ne 21 milyar liralık yatırımı öngörüyor" dedi.

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

İsrail askerleri Doğu Kudüs’te Filistinli bedevilere ait bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Doğu Kudüs’ün kırsalında yaşayan Filistinli bedevilere ait bir evi “ruhsatsız olduğu” gerekçesiyle yıktı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 2 katlı binayı yıktı! 

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Küdüs’te Filistinlilere ait inşaat aşamasındaki 2 katlı binayı yıktı.

Doğuş GYO'nun paylarının sermaye oranı yüzde 0,4647‘e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0015'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4647‘e düştü. 

Doğuş GYO Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi yenilendi!

Doğuş GYO'nun Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi 8 Ağustos 2020 başlangıç tarihli olacak şekilde yenilendi.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir binayı yıktı!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan 3 katlı binayı yıktı.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan iki evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı...

İsrail belediyesi, Doğu Kudüs'te 30 Filistinliye yıkım tebligatı gönderdi!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün İseviyye Mahallesi'nde yaşayan 30 Filistinliye ev ve yapılarının yıkılacağını bildiren tebligatlar yolladı.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait inşaat halindeki 2 katlı bir evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Doğuş GYO 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Doğuş GYO 'nun 2020 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verdi. 

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şirket Yönetim Kurulu'na seçilen üyelerin, 18 Haziran 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında yaptıkları görev taksimi sonucunda komitelerde görev yapmak üzere üyelerinin seçilmelerine karar verdi.

cevdet yılmazdan Doğu Anadolu Bölgesine yatırım açıklaması Haberi

cevdet yılmazdan Doğu Anadolu Bölgesine yatırım açıklaması

Malatya'daki programının ardından Elazığ'a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Fırat Üniversitesi DAP Çiftçi Eğitim Birimi açılış törenine katıldı. 


Doğu Anadolu Bölgesi'nin temel sektörünün tarım ve hayvancılık olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bizim de hazırladığımız eylem planında bu ortaya çıkıyor ama artık geleneksel tarım ve hayvancılıktan modern, daha profesyonel tarım ve hayvancılığa geçişi sağlamamız gerekiyor. Katma değeri çok daha yüksek bir tarım sektörü ve buna dayalı olarak gıda sektörü başta olmak üzere sanayi sektörlerini geliştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.


"Kim ne derse desin Doğu Anadoluyu inşallah çok daha iyi bir noktaya el birliği ile taşıyacağız"


Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) hep uygulandığını ve şimdi de devam ettiğini kaydeden Bakan Yılmaz, Doğu Anadolu için böyle bir plan olmadığını ve ilk defa bu dönem böyle bir plan, böyle...