28 / 04 / 2024

ÇEVKO Vakfı

ÇEVKO Vakfı

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Yarışması’ndan ödül aldı!

ÇEVKO, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri'ni veriyor!

ÇEVKO Vakfı, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacı ile, Türkiye’de ilk kez “ Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ” veriyor.

Evko Meot Marmaroom 2014'te teslim: 221 bin liraya 2+1!

Evko Meot Marmaroom projesinde fiyatlar 167 bin liradan başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Evko ve Meot İnşaat Grubu 5-8 Aralık’da 2013 Emlak fuarına katılacak!

Evko ve Meot İnşaat Grubu, 2013 Emlak Fuarı’na katılarak Maltepe’ de gerçekleştirdiği Marmaroom konut projesini tanıtacak. Marmaroom konut projesinde yatırımcılara özel esnek ödeme imkanları sunuluyor...

Evko Meot Marmaroom 'da 221 bin liraya 2+1! Sıfır faiz!

Evko Meot Marmaroom 'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje 260 adet konuttan meydana geliyor.

Mehmetçik Vakfı, İstanbul Güngören'de AVM yaptıracak!

Türk Silahlı Kuvvetleri' ne bağlı Mehmetçik Vakfı, İstanbul'un Güngören İlçesi' ndeki Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi'nde 16 dönümlük arazi üzerinde alışveriş merkezi geliştirmek için harekete geçti...

Bulgaristan Ortodoks Eksarhlığı Vakfı Şişli arazisinin imar planı değişti!

İstanbul Şişli’deki 59 bin m2’lik arazi, Bulgaristan Ortodoks Eksarhlığı Vakfı’na iade edildi. 1 yıl sonra imar durumu değişti. 600 milyon TL değerindeki araziye AVM, rezidans yapılabilecek..

Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın yeni merkezi açıldı!

İngiltere’nin Woking kasabasında tamamen geri dönüştürülmüş malzemeyle inşa edilen Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın (WWF) yeni merkezi açıldı. Attenborough, binanın kendi elektriğini üretebildiğini, tuvaletlerde yağmur suyu kullanıldığını belirtti.

Selenium Ataköy'den Tohum Otizm Vakfı'na destek!

Aşçıoğlu Grubu kasım ayında temeli atılacak olan Selenium Ataköy projesini, ilk kez Tohum Otizm Vakfı'nın 10. kuruluş yıldönümü balosunda kamuoyuna tanıtacak. Selenium Ataköy satış sürecinde de Tohum Otizm Vakfı na destek olmaya devam edecek...

Evko&Meot İnşaat Esenkent Sağlık Ocağı'nın açılışını gerçekleştirdi!

EVKO & MEOT İnşaat Grubu, konut projelerini hayata geçirdiği yerleşim alanlarının sosyal ve toplumsal gelişimine katkıda bulunma prensibi ve sosyal sorumluluk anlayışıyla yaptığı Esenkent Sağlık Ocağı'nın açılışını gerçekleştirdi...

Terakki Vakfı Okulları Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampüs kuruyor!

ürkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından 136 yaşındaki Terakki Vakfı Okulları, T uzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor. Yeşil bina sertifikalı yeni kampüs, Eylül 2014'te eğitime başlayacak..

ÇEVKO Vakfı Haberi

ÇEVKO Vakfı

23 yıldır daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için çalışan ÇEVKO Vakfı'nın, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacıyla, Türkiye'de ilk kez verdiği "Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri", 18 Haziran akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 

Sunuculuğunu sevilen radyo programcısı Geveze'nin üstlendiği, genç ve başarılı keman sanatçısı Ceren Aksan'ın da muhteşem müziği ile keyif kattığı gecede, çevreye katkı sağlayan konularda kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayan basın yayın kuruluşları da "Geleneksel 3. Yeşil Nokta Basın Ödülleri"ni aldılar. 

ÇEVKO Vakfı ile Marka Alt Lisans Sözleşmesi olan firmaların başvurabildiği Yeşil Nokta Ödülleri sürecinde firmalar, "Atıkların Azaltılması, Çevre Yönetim Sisteminin Uygulanması, Çevre İle İlgili Sosyal Sorumluluk Projelerinin Gerçekleştirilmesi, Ambalaj Tasarımlarında Önleme Çalışmaları, Karbon Ayak İzinin Azaltılması ve Sürdürülebilirlik İle...