28 / 04 / 2024

çevko Yeşil Nokta Ödülleri

çevko Yeşil Nokta Ödülleri

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Akçansa gönüllüleri ÇEVKO’dan sosyal sorumluluk ödülü aldı!

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Yarışması’ndan ödül aldı!

ÇEVKO, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile tanıtacak!

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile anlatıyor "Entegre Atık Planı' ile bugüne dek 224 ton kağıt atığı geri dönüşüme kazandıran ÇEVKO ile birlikte mağazalarında geri dönüşüm etkililikleri düzenliyor.

Çimsa’nın 3 tesisine Yeşil Nokta Çevre Ödülü!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan ÇİMSA, çevre konusuna verdiği önemi, Yeşil Nokta Çevre Yarışması’nda üç hazır beton tesisinin aldığı ödüllerle bir kez daha kanıtladı.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1998 yılından beri düzenlediği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri” ile çevre bilinci yüksek bir sektör yaratmayı hedefliyor...

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta düzenlenen törenle açıklanacak.

THBB 5. Yeşil Nokta Çevre Yarışması'nı düzenliyor!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği; yeşil bir gelecek için beşinci kez düğmeye bastı. Doğa ve kentsel çevreyle uyumlu üretim ve hizmet için üye tesislerini denetime hazırlanan THBB, 5. Yeşil Nokta Çevre Yarışması heyecanını başlattı...

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri'ni veriyor!

ÇEVKO Vakfı, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacı ile, Türkiye’de ilk kez “ Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ” veriyor.

Ataşehir Yeşil Pota Temiz Doğa projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmeyi amaçlayan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi, ikinci yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

Hazır Beton Birliği'nden üreticilere 4. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) hazır beton sektöründe, doğa ve kentsel çevreyle uyumlu üretim ve hizmetin teşviki amacıyla düzenlediği ''4. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri Yarışması''nda sahiplerine ödülleri törenle verildi

Y ve Y GYO'da Yeşil İnşaat'ın ne kadar hissesi var

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), son durum itibariyle sermayenin yüzde 5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı. Yeşil İnşaat'ın şirketteki payı yüzde 1.73 oranında...

çevko Yeşil Nokta Ödülleri Haberi

çevko Yeşil Nokta Ödülleri

23 yıldır daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için çalışan ÇEVKO Vakfı'nın, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacıyla, Türkiye'de ilk kez verdiği "Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri", 18 Haziran akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 

Sunuculuğunu sevilen radyo programcısı Geveze'nin üstlendiği, genç ve başarılı keman sanatçısı Ceren Aksan'ın da muhteşem müziği ile keyif kattığı gecede, çevreye katkı sağlayan konularda kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayan basın yayın kuruluşları da "Geleneksel 3. Yeşil Nokta Basın Ödülleri"ni aldılar. 

ÇEVKO Vakfı ile Marka Alt Lisans Sözleşmesi olan firmaların başvurabildiği Yeşil Nokta Ödülleri sürecinde firmalar, "Atıkların Azaltılması, Çevre Yönetim Sisteminin Uygulanması, Çevre İle İlgili Sosyal Sorumluluk Projelerinin Gerçekleştirilmesi, Ambalaj Tasarımlarında Önleme Çalışmaları, Karbon Ayak İzinin Azaltılması ve Sürdürülebilirlik İle...